AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U večeranjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' na RED televiziji, Kendi i Panda ugostili su bivšeg zadrugara Miljana Vračevića, koji je komentarisao brojne aktuelnosti iz ''Zadruge 5''.

Foto: RED TV

Osvrnuo se i na aktuelnu ljubavni dramu između bračnog para Dragojević i Filipa Cara, pa žestoko opleo po Dalili.

Vidi se da je stvarno zaljubljena. To se vidi iz aviona. Ja imam tri ćerke, da nađu ovakvog momka kao što je Dejan, super. On je dete prihvatio sve sa njene strane. Dalila zna da bude jako surova, ako je odbijete. Sećate li se kad je u ''Zadruzi 3'' počela Tomoviću da baca neke šmeke, on se malo sa njom posprdao, videla je da neće. Tada Je ona najgnusniju i najgorui stvar rekla Vladimiru Tomoviću, nije moje da sudim, ali kad je ona to izgovorila ja sam se sav naježio, ne želim da ponavljam, ali ko je pratio zna. To je rekla zbog neuzvraćenme ljubavi, to će dočekati i Cara. Deki je lep kao lutka, lagano će on bez nje, nemaju dece, nema ništa, ma vozi. Ako nju može da fascinira osoba kao što je Filip Car, i sa njom treba da dobiješ dete, pa to posle dete da vidi. Najveća bruka rijalitija u istoriji, pred mužem. Muško je muško, a Dejan se njoj izvinjava što je ona pred prevarom. Ti kao žena pred mužem javno fletruješ sa drugim, još njega krpiš da je on kriv što si se zaljubila, ajoj. Ovde su narušena sva ljudska prava, taj momak je prihvatio sve, on je nju prihvatio. Ja sam njih upoznao, on je prediovan momak - priča Miljan.

Foto: RED TV

On momak uživa u samom tom činu sa njom i njenima. Kaže da se on pre 5 godina dopisivao sa Tijanom Ajfon, da se ugase kamere ona bi Filipa ščepala. Ona druže svr*ava kad ga vidi. Dejan je sinoć ponovo dobio snage, ponadao se. On njoj priča dva sata, pokušava da probudi nešto u njoj, a nju boli k**ac. Al da ona javno to radi, šta bi li mu uradila da se ugase kamere. Da on to radi njoj, ona bi ga raznela. Najveća bruka u istoriji rijalitija! Ubila momka - kaže Vračević, pa dodaje:
Pošto je Tomović poznat kao sakUljuč tuđih žena. Kao Zilhu, tako i ovu od Ša. Kako je krenula nova sezona, izgleda da ćeš Tomoviću morati Ivanu da otpustiš i da otvoriš kapiju Dejanu - poručio je Miljan Vladimiru Tomoviću, pa se osvrnuo na Dejana:
On je uzeo Staniju i napravio šalu, a ona njemu to pripisuje kao da je uzeo golu Staniju. On je inteligentan, pun fora - zaključio je Miljan.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.