AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije od koje strahuju poznati.

Vaša nedeljna doza skandala i tračeva očekuje vas i večeras od 23 časa na TV Pink u novoj epizodi emisije „Paparaco lov“. Kao i do sada, kroz aktuelne i ekskluzivne priče vodiće vas dobro poznato Pinkovo TV lice, Ana Pendić Radoš.

Tanja Savić prošla je kroz težak period i borbu za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, nakon što ih je na početku pandemije njihov otac Dušan Jovančević odveo u Australiju. Tokom svoje borbe, Tanja je imala podršku javnosti, a nedavno je i uspela da vrati sinove, sa kojima sada živi u Smederevu. Nakon brojnih natpisa da njeni sinovi žele da se vrate kod oca u Australiju, ekipa „Paparaco lova“ pratila je Tanju i otkrila kako izgleda i kako provodi vreme sa sinovima

Foto: RTV Pink

Popularna glumica i voditeljka Marijana Mićić nedavno je potvrdila da sa verenikom Milošem Marjanovićem očekuje prvo dete. Par je već osam godina u skladnoj vezi, a Marijana je ove lepe vesti saopštila samo najužem krugu ljudi i dugo se trudila da javnost za to ne sazna. Najpoznatiji paparaci u Srbiji pratili su voditeljku „Pinkovih zvezdica“, a večera ćete videti ekskluzivne snimke trudne Marijane.

Foto: RTV Pink

Nikolija Jovanović je u julu ove godine postala majka po drugi put. Poznata pevačica sa partnerom Reljom Popovićem već ima ćerku Reu, a nakon rođenja druge ćerke, par je odlučio da njeno ime čuva u tajnosti. Zbog toga je ekipa „Paparaco lova“ u stopu pratila Nikoliju, a kako izgeda nakon drugog porođaja, ali i kako izgleda njena druga ćerka, gledaćete večeras na TV Pink.

Foto: RTV Pink

Vest da je Nataša Bekvalac imala saobraćajnu nesreću odjeknula je u javnosti, a to je bio dovoljan povod da se nađe na meti kamera „Paparaco lova“. Šta radi Bekvalčeva nakon udesa i u kakvom stanju je njen automobil, saznaćete u večerašnjoj epizodi „Paparaco lova“.

Foto: RTV Pink

Teodora Džehverović uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem, ali nakon što je on zbog angažmana otišao u Brazil, počele su spekulacije da je par stavio tačku na vezu. Da li su zaista raskinuli, za vas istražuje ekipa „Paparaco lova“.

Foto: RTV Pink

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije „Paparazzo lova“ večeas u 23 časa na TV Pink

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Marijana Mićić

#Nataša Bekvalac

#Nikolija Jovanović

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Tanja Savić

#Televizija Pink

#Teodora Džehverović

#emisija

#voditeljka