AKTUELNO

Loše, teške dane ostavila je daleko iza sebe, a danas blista.

Popularna pevačica Edita Aradinović iznenada se odlučila na veliku promenu kada je njen fizički izgled u pitanju, te je svoju dugu kosu ošišala na paž. To je naišlo samo na pozitivne reakcije njenih pratilaca, koji ne štede komplimente.

Ipak, to nije jedina objava mlade pevačice koja je privukla pažnju njenih pratilaca - brojne komentare je, takođe, izazvao i snimak na kojem je sa majkom Florijom Aradinović, koju nemamo često priliku da vidimo na njenom i nalogu njene sestre Indire Aradinović Indi.

- Ko je moja najlepša mama na svetu? - upitala je Edita na video snimku, pa pokazala u pravcu svoje majke.

Foto: Instagram Printscreen

Podsetimo, pre sedam godina Floriji Aradinović otkriven je rak dojke, a za nju i njene ćerke Indiru i Editu to je bio veoma težak period u životu.

- Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s "Ministarkama". To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim - objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

- Prošla je kroz pakao, a nas je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemioterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati - ispricala je svojevremeno Indi.

Foto: Pink.rs

Autor: D.T.

#Edita Aradinović

#Indira Aradinović Indi