AKTUELNO

Stavili karte na sto!

U toku je radio emsija "Amnezija", koju vodu i uređuje Bane Čolak. Gost je bila Dalila Dragojević, a onda je došao i Filip Car.

Kakve su situacije bile u izolaciji? Prva akcija je bila strastvena, a nije u pitanju Dalila - upitala je Sandra Rešić.
Zezali smo se. Viki i ja smo se prijateljski poljubili. Malo sam popio, opustio sam se, Viki se uvek za*ebava i sprda na kontu toga za mene. Zezali smo se i poljubili smo se...Došlo njoj i meni isto. Bilo bi mi krivi, jer stvarno cenim Viki, bilo bi mi jako žao da smo imali nešto više. Ne želim da dozvolim stuacije kao prošle godine, da bude svašta i da moram da objašnjavam. Poljubili smo se, više drugarski - pričao je Filip.
Da li je Dejan u pravu, da je sve tvoja rijaliti igra? njegove reči mogu da dobiju istinitost. Druga strana je da si video kako su Dalila i Dejan bili prisni na žurki i da si se svetio - govorila je Rešićeva.
Ja sam video da njih dvoje, izgledali su mi kao da su se tek upoznali i da se muvaju. Ja sam se na to nasmejao, jer vidim da je bolja situacija između njih, odmah mi je draže. Video sam zavodnički ples, kolega se opustio. Nisam video poljubac, nije mi niko čak ni rekao. Nisam ništa pitao, desilo mi se to sa Viki. Nismo pričali ni juče, nije bila dobre volje - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si bio sprman da pitaš Dalilu kako se poljubila sa mužem ? - potkačio je Čolak.
Da, ljubomoan sam kako se poljubila sa mužem. Dalila može da misli šta hoće i bilo ko, nazivati igrom. Odabrao bih manje toksične i bolje igre za sebe. Ako sam odabrao da kažm da mi se sviđa udata žena, kaljam sam sebe i radim nešto van margine. Ona je prihvatila da sam rekao da mi se sviđa i ostaćemo kolege, to će proći. Zato sam se ja i opustio sinoć, sve više ću se opuštati na drugim stranama, da ova priča splasne - nastavio je on.
Volela bih da te pitam u kakvim ste odnosima ti i Dalila? - pitala je pevačica.
U poslovnim smo donosima. Tu i tamo se desi neka svađa, njoj smeta sve - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da neko drugi radi sve što ti radiš, kako bi realno prokomentarisao lika, koji radi to što ti radiš? Dalila je bila na korak da se razvede zbog tebe, figurativno. Kako misliš da posle Viki, ona napravi tako krupan korak? - pitao je Čolak.
Ja bih vrlo jasno tumačio, da lik nije normalan i da je lud, ali da vrlo jasno beži od nekih stvari. Nije ispravno prema njoj, drugim ljudima i samom sebi. Zaj*bao bih se puno drugačije, ovim načinom se za*ebavam sam sa sobom. Mislim da snmo ona i ja vrlo slični, pogubili smo se, pričamo jedno, radimo drugo, a mislimo treće. Dalila je u družbi, ja joj odgovaram, nasmejem je...Sa Dejanom ima probleme, pa nema - govorio je Car.
Dalila, da li mu bilo šta verujš? - pitala je Sandra.
Rekla sam da mu ne verujem ništa. To što sam rekla da je sam sebi skočio u stomak sa izjavama, dao je do znanja da ne priča istinu. Ja sam njemu rekla od prvog dana da je prevrtljiv - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu i ja da prebacim na tebe, pričala si neke stvari za Dejana, a onda se poljubiš na žurki - dodao je Car.
To je moj muž. On je meni prebacio priču, ustvari prisluškivaoje šta sam pričao sa Karićem i Matorom. Rekao je sve sam čuo šta sam rekla, nema ovde šta da se komentariše, a ja ništa ružno nisam pričala...Samo u kakvom sam odnosu sa Dekijem - objasnila je Dlaila.
Meni je to katastrofa, da ti ne možeš sa nekim da provodiš vreme, da ga zagrliš... To ti je muž - rekao je Car.
Ti radiš stvari na silu i radiš ono što ne osećaš. Mi jesmo slični u nekim segmentima, nemamo slilčnosti uopšte što se tiče tih stvari. Dejan zna, ja sam njemu rekla da me pusti. Ne plašim se osude, kao što sam se pre plašila. Mi smo stavili distancu kad mi je postavio direktna pitanja, ako kaže da ne možemo da se družimo jer ne pružam ono što hoće, isti taj dan je došao u izolaciju. Kad smo se raspravljali ja sam rekla da je Dejan u pravu za vse što je rekao za stolom i da mi je krivo ako sam deo igrice. Imam pravo da sumnjam, da je sve onako kako je rečeno, jer on sa svojim postupcima pokazuje. Krenuo je da prebacuje na sprdnju, jer ništa loše nije rekao, osim da je igrica - nastavila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li potoji klip kog se plašiš? - pitao je Bane.
Ne postoji - odgovorila je Dalila.

Bane Čolak da im je priliku da postave po jendo pitanje jedno drugom.

Da nije ovakva situacija, da nisi udata, da li bi ti i ja bili zajedno? Da li bi dala šansu ovako nepoverljivom liku? - pitao je Car.
Ne. Moji bivši su bili poput Filipa, ne baš ovoliko. Ja sam se ugušila u tim odnosima, meni ovi lažni autporiteti, meni je to prohujalo sa vihorom - odgovorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti se dopada Anđela? - pitala je Dalila Filipa.
Da. Dopadaš mi se ti, ali Anđela mi je zgodna i lepa devojka - rekao je on.
Meni on danima priča o Anđeli, kako će pokušati tu - dodala je Dragojevićka.
On je meni super ovako, ali zbog ponašanja nikad. Ne samo on, nego nijedan muškarac - objasnila je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga