AKTUELNO

Pale maske!

U toku je emisija Pitanja gledalaca. Milan Milošević je večeras vaš domaćin koji će se pobrinuti da sve istine izađu na videlo i da zadrugari do kraja ogole svoje duše publici. Dalila D ragojević je nakon napada smeha izašla da popuši cigaru i porazgovara sa Mikijem Đuričićem, ali je ubrzo naišao Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Lupila ti Viki kompleks, pa si se na meni ispraznio - rekla je Dalila.
Ja imam mu*a da kažem sve pred tovjim mužem, nemoj me prekidati alo! Ako mogu pred svima da imam mu*a, vidi je. Vidi je kako se smeje, ne može sa njom ona ograničena kao balkon. Miki, ja ne tražim da kaže da je zaljubljena, nego nek kaže ovaj momak je pažljiv, najslađe se nasmejem sa njim. Kaže ovako, kaže kod drveta, a ovako se pravi luda - vikao je Car.
Ma daj bre, pa neće pred mužem! Jel znaš ti istinu? Što, lupio te kompkeks pa mora pred svima da kaže! Šta ti je, što si glup bre toliko! Ćuti! Kad bude sprema reći će! Ne mogu ja sa tobom da pričam, nisi na mom intelektualnom nivou, ne razumeš me- govorio je Miki.
Strasti tu nema više i to se vidi. Strast joj je kad se smeje sa tobom kad priča. Njoj je lepo sa tobom, zaljubila se, to je definitivno. Znaš zašto neće da kaže ništa? Zato što ne sme zbog Dejana, ne zna gde će ne zna da li će u Šepek ili gde, ne zna gde će Dejan, a od tebe nema nikakvu reakciju! Nije sigurna u tebe uopšte i to je problem, da ostavi sve zbog tebe takvog. Neizvestan si joj, možda ćeš za dva meseca da kažeš e aj ćao. Debelo treba da joj se dokažeš. Sve je jasno samo treba da pustiš, doći će sve na svoje nemoj biti majmun - nastavio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga