AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena.

Nova epizoda visokobudžetne domaće serije „Dinastija“ vas očekuje i večeras od 22 časa na TV Pink. A sada, imate razlog više da gledate novu epizodu „Dinastije“ jer će glavni sponzor serije Globaltel najbržeg od vas nagraditi sa 100.000 dinara! Tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Jovan daje do znanja Kristini da ona ne pripada porodici Kadić i ne krije od nje da mu nije simpatična. 

Foto: RTV Pink

Kristina shvata da je Branko taj koji je kupio ogrlicu, kako bi joj pokazao da zna šta se desilo. Branko se oseća izdano, zato što mu je Kristina radila iza leđa, a ona shvata da je život nemoguć pod ovakvim uslovima i odlazi od kuće. 

Foto: RTV Pink

Stefan priznaje Lidiji da je proveo noć sa Viktorom, njegovim bivšim momkom, ali da više ne želi da se viđa sa njim. Među njima je definitivno gotovo. Viktor na ovo reaguje burno, ali Stefan ostaje pri svome. Viktor odlučuje da nema izbora, osim da se vrati za Njujork. Pre toga, on insistira da se pozdravi sa Stefanom i dolazi kod njega u kuću. 

Foto: RTV Pink

Rastrojen od rastanka sa Kristinom i preteranog umora, Branko zatiče Viktora i Stefana u sobi kako se grle. Branko je van sebe i nasrće na Viktora. Tokom njihove tuče, Viktor se saplete, udari glavom o okvir kreveta i umre na licu mesta. Svi su u šoku.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Šta će se dogoditi nakon Viktorove smrti, da li će Stefan ovo oprostiti ocu i da li će se Kritina vratiti Branku, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 22 časa na TV Pink! Osim nove epizode, ne propustite mogućnost da gledajući omiljenu seriju osvojite 100.000 dinara!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#Emotion Production

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija