AKTUELNO

Ništa više neće biti isto!

Petak veče je rezervisan za emisiju ''Nominacije'' koja je i ovog puta poremetila sistem funkcionisanja rijalitija. Naime, u ovoj večeri mnoge tajne su isplivale na površinu, pukla su dva prijateljstva, Davor Lazić i Filip Car su završili u izolaciji, a kad je reč o sukobima, ne može se reći da ih nije bilo.

Dejan Dragojević prvi je zadrugar koji je nominovao i svojom nominacijom doveo je mnoge do suza. Naime, on je sa knedlom u grlu i suzama u očima pričao o tome šta mu leži na srcu, pa se i svojim izaganjem dotakao i Filipa Cara, kojeg je i nominovao.

Dobro veče. Ne znam odakle bih krenuo, ovo me vraća na Zadrugu 3 i tad mi je bilo teško da nominujem a i sad mi je teško. Moram da stanem da je vidim. Počeću od toga da je negde razumem a negde ne, najveća greška je što je dozvolila da se sve ovo priča i što nije branila ono što je trebalo. Naš život ovde i spolja su dva različita sveta, napolju smo imali neki moj ideal savršenog života. Budili smo se svaki dan u drugom gradu. Ne volim da je neko loše komentariše, a ja sam video samo da se smejala, ništa osim toga nisam video. Ne mogu da joj nađem manu, pretrpeli smo mnogo toga, nisam ja više od nje ništa dao, ja sam nosio a po njoj je pucalo. Ja nju vama ne mogu da objasnim i to me boli, kad je Dino ustao i rekao nešto danas za nju, došlo mi je za vrat da ga uhvatim. To mene tako, ne ogu, želudac mi se stisne. Znam šta je prošla i šta nam se sve izdešavalo. Kada smo otišli u Sarajevo, sve je počelo da se menja, ona se pokrenula, radila je reklame, radila u salonu, milijardu dobrih stvari se popjavilo. Onda uđem ovde i nastane zbrka. O d kad je otišla tamo ja sam kao siroče. Bez nje se osećam prazno i bez ikakvog smisla. Ja je puštam, neka joj to bude ventil, videćemo. Ja samo znam da je volim najviše na svetu i ona to zna. Ja gledam budućnost. Moguće da to nju sputava. Totalno sam rastrojen ne znam više ni šta pričam ni šta radim. Ja nju kad bi objašnjavao trebalo bi mi litar mastila - govorio je Dejan.
On je sklop Janjuša, Mikija i Tomovića. Previše agresije i dosta inteligencije. U stanju je da kaže sve a da ne uradi ništa. Mislim da je pokušaj hvatanja za ruke njegov mizeran, ona je naravno izvukla ruku. Znam da to nije profil njenog muškarca, mislim da može samo dobiti batine ukoliko ne ispoštuje nešto. Meni je on zaista zanimljiv. Smešan je kad popije to pivo kao da mu snaga naraste, kao da moć ulazi u njega kroz pivo.Kada on priča sa Mikijem, manipulativno ga navodi da priča šta njemu odgovara. Nisam ljubomoran ali mi smeta. Teško je kada sam ja ljubomoran i ume da bude jako naporno. Vreme je najbolji pokazatelj, šta god da loše uradi ličiće na prethodnu sezonu. Takođe i se ne dopada što navaljuje da prizna nešto prema njemu što ne oseća. Zamislite prvu raspravu od njega, kako bi to igledalo da prebaci sve ono što je govorio za nju. Žene su čudna bića njimma ništa ne odgovara. To kad sam se ja oženio nema veze sa životom, ne znam šta sam trebao da preživim, da se drogiram, da navučem polnu bolest. Ne želim da pričam o intimnim odnosima jer ona je moja žena, imam utisak kao da je spuštam tom temom. Ni za čim ne žalim, uvek ću pokušati da nas izvučem iz svakakvih situacija jer je ona mene uvek izvlačila. Što se tiče Cara, mislim da sili mnogo toga. On se ne može promeniti takav je kakav jeste. Ne preporučujem ga nikome - govorio je Dejan.

Sledeći zadrugar koji je dobio reč od strane voditelja Milana Miloševića i tom prilikom započeo svoju nominaciju, bila je Miljana Kulić. Naime, ona je u toku svoje nominacije osula drvlje i kamenje po Dalili Dragojević, pa je tom prilikom ušla u kratak sukob sa udatom zadrugarkom.

Smatram da je to trebalo napolju da se završi jer je njihov brak ovde prezentiran kao savršeni. Dalila je navikla na muškarce poput Cara. Ja da sam radila nešto sa Banetom Đokićem, bilo šta, naravno da bi produžili izolaciju. Odluči se šta ćeš, ili ili. Otežavaš ovom momku, ali ja ne verujem da je Dejan hladan. Ja se njemu divim koliko izdržava, prosto sam zapanjena koliko on može da ''proguta'' za nju. Treba da s estvari konkretno nazovu pravim imenom. Ne razumem ovde, u celokupnoj situaciji mi je jedino žao Dejana, nemam razumevanja za svo troje. Dejan, naravno, iskusno ne želi nju da ostavi nego želi da ona njega ostavi. Filipa poznajem iz prethodne sezone, volim ga, budala je za sebe, 700 evra sam mu dužna... Da znaš Filipe da te to čela kad budemo izašli odavde. Ostaviću Dalilu, šaljem filipa u izolaciju - rekla je Kulićeva.

Mensur Ajdarpašić svojim izlaganjem u toku nominacija, podigao je mnoge zadrugare. On je prvo ušao u sukob sa Filipom Carem, koji je na kraju, napustio Belu kuću u besu, ali se ubrzo vratio. Svojim izlaganjem potkačio je i bivšeg zadrugara, Vladimira Tomovića.

Nisam se mnogo mešao niti sam komentarisao. Danas sam prišao Dalili, ne zbog kadra i svega ostalog, nego zato što sam osetio potrebu. Ja nju u nekim situacijama ne razumem, ona to vrlo lako može da stopira i prekine, sa tolikom lakoćom. Ja ne znam kako on sve izdržava, ja ne znam kako bih. Pričao sam sa Dalilom i rekao sam joj takve stvari. Ne treba ti neko ko će da se igra s tobom, ko će te iskoristiti kao rijaliti figuru. Odvojte se i prekini to. Svima je bilo zanimljivo da me gledaju u prošloj sezoni kako vilenim. Svima je to intresantno. Tomović je poznat kao neko ko rastura brakove - rekao je Mensur.
Ja bih ovo tvoje poštova da je potkrepljeno kodeksima. Danas je Matora rekla da si bio sa nekom udatom ženom. Ne možeš ti sutra udariti ovom momku šamar, a da ja ustanem i kažem nulta tolerancije za to što si uradio. Ti si možda robot, ja bih tebe podržao kad tako ustaneš i počneš da pričaš kao pop, ako stoji da si ispravan. Za mene je propust, da ti tako principijalan, svesno praviš dete maloletnom detetu, a ne znaš ni šta njeni roditelji misle o tome. Ti si meni danas dokazao koliko tebe neke stvari pogađaju, a ne znaš ni da li je ona trudna - ubacio se Car.

Neko ko je svojom nominacijom šokirao mnoge bila je Stanija Dobrojević. Naime, ona je stala uz bračni par Dragojevića, pa je ispričala svoju priču iz Amerike. Ona je poslala Dalilu u izolaciju iako je stala uz nju pred svima za crnim stolom.

Tema brak je ono čega se ja iskreno plašim, ja ne znam kao ću se ponašati kada mi se desi ovako nešto. Ja sam imala kratak brak od dve godine, sa idealnim dečkom, uživali smo, imali smo sve, ali imali smo 25 godina. Meni je to bilo rano, a onda Šarani od 6 godina i to nije uspelo, jer sam ja tražila ono što sam izgubila. Ja sam imala do malopre jedno mišljenje, ali nakon razgovora sa Dejanom videla sam da je to ljubav. Oni su prošli mnoge stvari, a moram da kažem da u Dalili vidim deo sebe. Možda je ona ta lavica koja se bori u životu, a on je bio tu, da bude ljubav, podrška. Moj Marko je bio na testu kada sam da pitala da li bi ušao sa mnom, a on rekao ne. Time me je kupio. Moram da kažem da su Dalila i Dejan donesli kofere svega, od muke oko potomstva, do ostalih sitnica. Moram da kažem da energija Cara i Dalile, pršti, to su imali samo Suzana i Miki. Dejan je meni rekoa da veruje u Dalilu i da zna da ona neće uraditi ništa loše. Ona nije ništa loše uradila ali zbopg svega šaljem nju - rekla je Stanija.

U žestok sukob, Dalila Dragojević ušla je i sa Sandrom Čaprić, koja je sledeća dobila reč iu svom izlaganju nominovala Dalilu. Sandra je prvo obrazložila svoju nominaciju kroz odnos sa Dalilom, što je Dragojevićki zasmetalo pa je odmah skočila na nju.

Nemam lepo mišljenje o njima. Na početku sam ih zgotivila, sa Dalilom sam se lepo slagala i savetovala u vezi Cara, a posle je izljubomorisala za bubicu za Dejana. Ja nisam imala nikakve namere, moralisa mi je o tim stvarim. Ispostavilo se da me je ona razdvojila od njega. Želela sam da uđem u vezu sa njim ali nisam mogla da iznesem neke stvari jer nisam rijaliti igrač kao oni - rekla je Sandra.
Ti si bila ta koja je govorila mom suprugu sve i svašta u prolazu, govoriš mu prijatno, donosi ti bubicu. Meni nisi važna ovde da znaš. Sve tvoje emocije su lažne - rekla je Dalila Dragojević.
Ja ovde volim mnoge, nećeš mi ti pričati šta ću da radim. Ne želim ti ništa loše. Žalim te. Ja sam slobodna devojka mogu da kažem i radim šta hoću. Ti si dno dna. Morališeš mi za Filipa, a ti si udata žena. Ja sa Carem ne pričam. Dalila kada je ušla ovde mnogo mi je bila draga, ali sada je pokazala svoje pravo lice - rekla je Sandra.

Stefan Karić ubeđen je da Dalila gaji osećanja prema Caru, što je i rekao u svom izlaganju u toku emisije, pa zbog toga što nju poznaje duže, Cara je poslao u izolaciju.

Moram da kažem da Car i Dalila žele jedno drugo. Vidi se ta energija. Obzirom da Dalilu znam duže, nju ću sačuvati, pa neka vidi sa Dejanom na čemu je - rekao je Karić.

U toku nominacija, pukla su dva prijateljstva. U pitanju je prijateljstvo između Sandre Rešić i Filipa Cara, i Sandre Rešić i Dalile Dragojević. Naime, Dalila je iznela šta je njoj Filip rekao vezano za Rešićevu, što je Sandra shvatila kao zabijanje noža u leđa. Tom prilikom, Rešićeva je nominovala Dalilu, što je bila inicijalna kapisla za izbijanje problema.

Kakva si ti drugarica koja me šalje u izolaciju. Ja sam na ovom testu videla kakav je ko. Sandra Rešić je komentarisala zadrugare i nominovala, zbog toga mi je Car rekao da se pazim - rekla je Dalila.
Ti si za mene ro rekao! - zaurlala je Sandra na Filipa.

Marko Janjušević Janjuš imao je svu pažnju zadrugara i gledalaca kada je u pitanju njegova nominacija. On je u svom izlaganju naveo kako njegov odnos sa Filipom zavisi o njegovih ljubavnih problema.

Ja ću se lično voditi, ko šta radi ne zanima me. Dalila je prema meni okej. Što se tiče Cara, sve isto mislim kao i pre,meni ovde više niko nije bitan. Sto puta sam dolazio u svađe ovde, više neću. Od sada ću da radim ono što mi se radi. Filipu ovo ne treba, kao ni situacija u kojoj je bio. On je napolju bio skroz druga osoba. Napili smo se deset puta napolju nikada nije napravio ni jednu scenu. Naš odnos zavisi sam od tebe i tvojih ljubavnih problema. Šaljem Dalilu - rekao je Janjuš.

Nakon što je ovonedeljni vođa Martina Petrović poslednja nominovala, voditelj Milan Milošević saopštio je ko je nominovan od strane zadrugara. U pitanju je Filip Car. Drugi nominovani bio je onaj zadrugar koji je dobio najmanje glasova publike, a to je Davor Lazić.

Nakon završene emisije, Filip Car otišao je do Stanije Dobrojević i njoj otvorio dušu o celokupnoj situaciji, dok se ona stavila u ulogu mentora, pa ga je tom ptilikom i posavetovala.

Nemoj da isključiš to da joj je samo prijalo tvoje druženje - rekla je Stanija.
Ali ne mogu da verujem da ona rizikuje svoj brak zbog druženja - rekao je Car.

OVA NOĆ, PO SVEMU SUDEĆI, BILA JE UZBUDLJIVA I TOTALNO DRUGAČIJA OD SVIH PRETHODNIH!

Autor: N.Ž.

#Zadruga

#Zadruga - Nominacije

#Zadrugari