AKTUELNO

Neočekivano!

Autorka i voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije "Magazin In" ugosteila je ugostila je pevačice Snežanu Đurišić i Teodoru Džehverović, voditelje i novinare Irinu Vukotić i Milomira Marića, kao i političara Vojislava Šešelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i svake subote, Sanja se dotakla svoje omiljene teme, muško-ženskih odnosa, pa je svoje goste upitala šta bi to muškarci trebalo da sakriju od žena.

Ja zaista mislim da muškarci nisu jači polovi. Kao neko ko sazreva u ovo novo doba, mislim da su žene zaiste jači pol, a i lepši. Zašto to mislim? Zato što sam neko ko ima i starije i mlađe žene u svojoj okolini, kao i mlađe i starije muškarce, ono sa čime žena može da se nosi, ja mislim da ne može ni najjači muškarac. Nekako sam stekla takav osećaj, prosto, kažem, možda grešim, možda imam pogrešne primere u svojoj okolini - zapaža Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Žena se bolje nosi sa životnim problemima, čak i tragičnim situacijama, jer zna da se isplače. Mislimo za muškarca koji se isplače da nije pravi muškarac, postoje i žene koje u vezama žele da preuzmu ulogu muškarca. Ja nisam plakao od detinjstva, ali mi je bilo teško. Dok sam bio u Hagu, majka mi je umrla, ja nikome nisam pokazivao koliko mi je teško - otkriva Šešelj, pa dodaje:
Muškarac, kad se oseća da je najslabiji, mora to da sakrije. Nijedna žena ne trpi slabog muškarca - rekao je on, s čim se ostali gosti nisu složili, ali najglasnija je bila Džehverovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek ne može tako večiti da živi, to nije dobro! Ja baš ne mislim tako, ja bih baš volela da se moj partner oseća dovoljno sigurno pored mene i da mi veruje, jer se ja tada osećam bolje. Muškarac treba da pokaže svoju jačinu u određenim momentima, da nekad vodi kroz život, ali nekad i on mora da padne, i to je skroz okej, i fizički i psihički, i baš bih volela da to podelili sa mnom - pobunila se ona, što je Sanju inspirisalo da se našali.
Ma, neka si rekla Šešelju, pa nek nauči i on nešto - rekla je Marinkovićeva kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Teodora Džehverović

#Vojislav Šešelj