AKTUELNO

Marina Tucaković preminula je 19. septembra od posledica koronavirusa, ali i teške bolesti s kojom se godinama borila. A njen sin Milan Radulović Laća bio je veoma vezan za nju i teško je podneo, kako Marininu bolest, tako i smrt.

Sada mediji prenose da Laća već danima ne može da dođe sebi. Otkako je sahranio majku ne izlazi iz kuće i ne želi ni sa kim da priča, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović mnogo je zabrinut.

Foto: E-Stock/Blank, Printscreen Twitter.com/Marina Tucaković, Instagram.com

- Bio je jak i držao se stoički sve do sahrane, ali kao da je tek tada postao svestan šta se desilo. Jako mu je teško, mnogo je voleo majku, patio što se toliko mučila, a nije mogao nikako da joj pomogne i spase je. Popije nekad neku tabletu za smirenje, ali ništa ne pomaže. On je veliki emotivac i imao je jako loše periode još dok je Marina bila bolesna. Prvo je izgubio brata, sad i majku, otac i on su ostali sami. Futa se dobro drži, ali nije ni njemu lako - kaže izvor blizak porodici Radulović i dodaje: 

- Futi je neprijatno zbog skandala koji se desio na Marininoj sahrani, želeo je da se dostojanstveno, u krugu najbližih prijatelja i saradnika oprosti od žene. Zemerio je Laći što je bio tako direktan, ali se nije naljutio na sina. Pa razume ga, svestan je koliko Laću boli nepravda koja je učinjena njegovoj majci, koliko je dužnika ostalo iza Marine, koliko su neki glumili da su joj prijatelji, ali opet se ne slaže sa tim postupkom. Sada je fokusiran samo na to da pomogne sinu da se izvuče iz tuge za majkom. Znate da je on ranije imao problem sa zavisnošću od narkotika i Futin najveći strah je da ponovo ne potraži utehu u tome - završava izvor.

Foto: E-Stock/BLANK

Autor: M.M.