AKTUELNO

Ovo je njegov izbor!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević podigao je ovonedeljnog vođu Sandija Kojića, kako bi saopštio koja dva zadrugara će ove nedelje boraviti u izolaciji i obavljati dužnost potrčka.

Koga ćeš sve da podigneš? - pitao je Milan Milošević.
Mesnur i Irma, Tara, Mateja, Dejan, Dalila, Sandra Čaprić i Car - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Spustiću Taru i Mateju, neka uživaju još malo. Spuštam Mensura i Irmu. Hoću da idu dalje, hoću da vidim do kraja - rekao je on, pa proglasio Dalilu i Cara za potrčke.
Zadovoljan sam - dobacio je Dejan.
Rekao si da ti je pusto u krevetu - dodao je Milan Milošević.
Treba da mi bude i pusto u životu, očigledno - rekao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da ne bi trebala da se ponovi, jer može da iskalira u nešto drugo što može da bude kobno za naše prijateljstvo. Prvih dana je bilo spontano, sad već ima i zatezanja. Mislila sam da će poslati mene i Dejana. Opet smatram da to ništa ne bi doprinelo, možemo da pričamo i u našem krevetu, da hoće. Jedino razgovor koji sam imala sa njim, bio na klupi za rođendanu od Lorne, posle toga se sve svelu u prolazu - govorila je Dalila.
Meni je drago da idem u izolaciju, nsiam sposoban za spavanje u kući. Naročito mi je drago da idem opet sa njom - rekao je Car.
Ništa ružno nisam rekla, samo koju sam izolaciju očekivala - pravdala se Dalila.
Ja sam iskren, ja sam prošle godine jedva čekao da idem u izolacije - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras si rekao da ti deluje kao da je Dejan jedva dočekao ovo. Šta si mislio? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Mislim da ovim potezom i njemu pada kamen sa srca. Jeste njemu teško, jeste Dalili teško, napokon znaju. Sad zna na čemu je. Psole izlaganja da su stavili tačku, formalno imaju olakšanje, on može da radi šta hoeć ona može da radi šta hoće - komentarisao je Đedović.
Slažem se sa Markom, sad niko nema pritisak. Sad je pao, Deki kaže da mu je lajkše, Dlaila kaže da zna šta će - pričao je Mića.
Sve sama bolest - dobacio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Dejana razumem, on je u rastrojstvu. Dalila nije zaljubljena, to je žena koja zna šta hoće. Došlo je do prezasićena. Devojka voli da se druži, da se zeza. Nju je pukao život, bila je sputavana. Ja bih bio gori od njega. Malo se više solidarišem jer volim Dalilu. Ona nije zaljubljena, ona nije budala. Kad se zaljubi ona će reći javno - rekao je Sale Luks.
Ne bih kročio u izolaciju, niti mogu da je usrećim, ona je sad vež srežna. Zamolio bih da me ne gledate, jer nisam dvorska luda, lomite vratove - dodao je Dejan.
Imaju oni većih problema, nego što su ovi naši! Šta me gledate? - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su zadrugari završili sa komentarisanjem izbora potrčka, Sandi je odabrao omiljeno osobu.

Od prvog dana se družimo, biže Nikola - rekao je on.
Grujo, je l' si očekivao? - pitao je Milan Milošević.
Nije da nisam očekivao - odgovorio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga