AKTUELNO

Ima li među njima nečeg više od prijateljstva?!

Mesecima unazad šuška se o navodnoj, tajnoj vezi Jovana Pejića Peje, sina Zlate Petrović, i Nataše Rodić, sestre Bogdane Ražnatović. Njihovom upoznavanju kumovala je Natašina sestra Bojana i njen nevenčani suprug Mirko Šijan, a sada je jedna fotografija izazvala pometnju.

Foto: Instagram.com/miss.rodic, Instagram.com

Fotografija zbog koje su se usijale mreže je ona na kojoj Rodićeva drži ruku zagonetnog muškarca, a ono što je svima zapalo za oko jeste sat na ruci kakav ima upravo mladi Peja. Jovana je bio raspoložen za razgovor na ovu temu, iako nije želeo konkretno da kaže da li je sa Natašom u vezi.

Ako vi mislite da ste nas vi tako uhvatili, vi slobodno pišite. Dok vi nas ne slikate, da smo mi zajedno, da smo mi otišli u restoran. Ako vi mislite da smo mi zajedno i ako je to nije vaša pretpostavka, onda je to. Ovako ću ti dati neki trag, da možda jesmo, a možda i nismo. Za Natašu imam samo lepe reči, sve reči hvale imam za nju. Sestre su joj takođe perfektne, ona radi na pijaci. Ko bi radio, a da može da ima sve od roditelja. Pošto ja radim, a moji roditelji su to što jesu, tako gledam i nju. Ona je jako dobar čovek, dobra devojka za prijateljstvo i za nešto više.

Autor: D.T.

#Jovan Pejić Peja

#Nataša Rodić