AKTUELNO

Konferencija za medije, na kojoj je trebalo da govori holivudski glumac Džoni Dep, otkazana je, a prva informacija koja se pojavila u medijima, da je glumac sleteo u Beograd u 11:47, ispostavila se kao netačna.

Još uvek niko nije precizirao da li se glumac iz Rima uputio ka srpskoj prestonici, a prema saznanjima Pink.rs, Dep je ipak sleteo privatnim avionom na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" (ali ne malo pre 12 sati, kako je pre toga prvobitno objavljeno).

Podsećamo, Dep je prvo u 13 časova imao zakazanu konferenciju "Sjajne priče za mlade i mlade u srcu" povodom predstavljanja prvog animiranog serijala kreiranog i produciranog u Srbiji. Prema planu, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić će se u 15 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, sastati sa holivudskim glumcem, kao i sa njegovim srpskim kolegom Milošem Bikovićem.

Foto: Tanjug AP/Alberto Pezzali

Uveče, u 19 časova, Dep će u zgradi Geozavoda prisustvovati prijemu i konferenciji za medije povodom obeležavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

Autor: D.T.

#Džoni Dep