AKTUELNO

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena.

Nova epizoda visokobudžetne domaće serije „Dinastija“ vas očekuje i večeras od 22 časa na TV Pink. A sada, imate razlog više da gledate novu epizodu „Dinastije“ jer će glavni sponzor serije Globaltel najbržeg od vas nagraditi sa 100.000 dinara! Tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Da bi okrenuo javno mnjenje u svoju korist, Branko odlučuje da u svoju odbranu na suđenju, ispriča sve i kaže da mu je glavna namera bila da zaštiti sina od Viktora i „homoseksualnosti“. Brankov advokat Andrija je strogo protiv takvog načina odbrane na sudu, jer to zahteva uključivanje puno stvari, gde vrlo lako može doći do toga da se kaže nešto pogrešno, ali na kraju pristaje na ovaj plan. 

Foto: RTV Pink

Paralelno sa tim tužilac Željko Rodić uz pomoć Vojina Konstantinovića uspeva da dobije kontakt ključnog svedoka, koji će pred sudom i javnim mnjenjem potvrditi da je Branko imao nasilničku prošlost. U daljem toku suđenja, tužilac Željko Rodić od Jovana i Kristine ne uspeva da dobije potvrdu da je Branko nasilan i da je na dan ubistva, neposredno pre samog čina, rekao da će ubiti Viktora.

Foto: RTV Pink

Ključni svedok koji će dokazati Brankovu tezu odbrane je Lidija, koja posvedoči da je bila u emotivnoj vezi sa Stefanom, iako je udata za Momčila, i da joj je Viktor pretio zbog toga. Ovo svedočenje izaziva Momčilov bes, koji napadne Branka u sudnici, ali time okreće sve u Kadićevu korist.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pošto Branko svedoči u svoju odbranu, i u emotivnom svedočenju uspe ne samo da odbaci navode optužnice, nego i da okrene javno mnjenje u svoju korist, tužilac Željko Rodić kao svog ključnog svedoka uvede Aleksandru, Brankovu bivšu ženu koja nije bila u Beogradu 16 godina i koja bi mogla da promeni tok suđenja i da Branka pošalje u zatvor.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Šta će Aleksandra otkriti u sudnici, da li će poslati Branka u zatvor ili za bivšeg muža ipak ima drugi plan, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 22 časa na TV Pink! Osim nove epizode, ne propustite mogućnost da gledajući omiljenu seriju osvojite 100.000 dinara!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#Emotion Production

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija