AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Večeras, u emisiji ''Pitam za druga'' na RED televiziji, gostuje bivša zadrugarka Maja Marinković, o kojoj se priča i spekuliše mnogo u poslednjih nedelju dana. Ona se, za početak osvrnula na tajnu poruku koju je dobila od Filipa Cara, preko Stanije Dobrojević.

Ja Staniju mnogo volim, ali mi ona zaista ništa nije prenela. Nismo se još uvek čule, ali su meni fanovi slali šta je poručio kad je stajao na kapiji - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Na pitanje kako komentariše celu stiuaciju između Dejana Dragojevića i Dalile Dragojević, pa se osvrnula i na Filipa Cara.

To je bruka i sramota. Meni je Dekija žao u ovoj situaciji i mislim da njemu podhitno treba neka uteha. Mislila sam da se foliraju, ali je ovo jedna sramota. Ona je mene prvo kritikovala, a onda dođemo na to da ona udata žena radi ovo i muž joj sve ovo gleda - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen/N.ŽUGIĆ

Kada je reč o Filipu Caru, Maja je imala da doda:

Car je slobodan muškarac i ima prava da se igra. On je završio sa mnom onog trenutka kad je stupio odnos sa Sandrom Čaprić. A čula sam i da je neko založio moju sliku sa njim, to komentarišem tako što vredim više nego te persone. Definitivno je da mu prija ta igra, da mu je jako intresantno. Mislim da mu se dopada i da ga privlači, jer je temperamentan. Vidim neke ljude unutra što se plaše da iznesu svoj stav, a vidim i da Marko Đedović, kog mnogo volim i poštujem, navlači Dalilu da zagrize - rekla je Maja, pa je na pitanje da li će Car ostaviti Dalilu, imala da doda:

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno, pa neće je sigurno voditi u Crkvenicu. Ona je ušla da rešava svoje braćne probleme, a vamo priča da je sve idila. Ovim putem bi pozdravila mog druga Mladena Vuletića, koji je Dalili...- rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.Žugić

#Maja Marinković