AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Večeras u Šiša baru, voditelj Milan Milošević, ugostiće zadrugare koji će otvarati dušu o svim dešavanjima u Zadruzi i o svojim osećanjima. Sledeći zadrugar koji je imao priliku da priča o svemu aktuelnom bio je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednja dva dana sa tobom se nešto čudno dešava, ja koji sam s tobom radio deset meseci, ja ne prepoznajem tebe, ti si neko novi. Ti si sam rekao da želiš sebe da predstaviš ovde najbolje - pričao je Milan.
Ja sebe nisam prepoznavao u prethodnom rijalitiju, radio sam i neke stvari koje nikada nisam radio. Mislim da sam prve dve tri nedelje prošao bez problema. Ne mogu ja bez problema, imam neki dobar njuh za njih - rekao je Filip, pa je na pitanje šta se dešava sa Dalilom, imao je da doda:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj zamerio nešto što joj ne priliči. Nisam rekao da je to, samo sam rekao kao, bilo je poređenje. Neke te stvari mene iznenade, nisam od nje očekivao tkave stvari. Mene to iznervira, ne mogu da prećutim, moram da joj kažem. Možda je nekome to super što je rekla, meni nije. Meni je to degutatno i vulgarno, a zacrveneo sam se od srama. Hteo sam komunikaciju sa njom, ponekad ozbiljno a nekad šala. Ona mene sa nekim stvarima koje radi, kao i ja, ne može okaljati. Znam da nema poverenje. Ne znam zašto drugi ljudi daju sebi za pravo da to pričaju, nisam čak ni ulazio u tuđe probleme, kad uđem u konflikt sa njima imam konflikt sa njima. Ne znam zašto oni tako govore, ali ona po prošloj sezoni može da zna da nisam neki baja. Ne znam što joj to nameću. Gledam da joj udelim pažnju i sve, a ona ne može da ne veruje u neke stvari u životu. Ne treba ona meni da kaže neke stvari, da bih ja znao da je to tako. Ja mislim da više poverenja bi trebalo da imam ja u nju, nego ona u mene. Ja vidim da je ona više promenljiva nego ja. Stavio sam se ja u njen položaj, ona je ubrzala proces - rekao je Car, pa je na današnji Dejanov incident imao da doda:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam video, ali svašta bih mu rekao. Zamisli sad ja kad bih došao mužu da kažem: ''Kako se ponašaš prema svojoj ženi'', ne dam ja sebi to za pravo. Vrlo verovatno se oseća jako loše, ali se i on oseća jako loše zbog svega što ona radi. On od samog početka ovde, on je stabilan, miran, elokventan. Mislim da je neko ko se ponaša drugačije nego kako se prikazuje. Dal je on sputavao sebe i njegov temperament, ne znam. Ja se plašim da neće udariti na mene. Ako se to desi, ja ću se morati braniti. On mene ako udari, ja...Ja sam obećao da od mene više neće biti fizički kontakt. Ako se desi da neko krene na mene, ja ću se braniti. Vidim da se sve gore i gore iz dana u dan nosi sa situacijom - rekao je Filip.
Tvoj način prilaska njoj je čudan - rekao je Milan.
Ne znam, ona je čudna, ali i ja sam. Napolju sam ja takav, ali ne u tolikoj količini kao i ovde. Nalazim se u problemu koji sam ja sam tražio i koji sam ja sam proizveo. Nisam znao da će se meni neko svideti neuspešno, a došlo je do ozbiljne situacije. Mislim da smo se zavoleli i da smo previše, ne navikli, ni prebliski, nego...Imam osećaj da bi mi bilo čudno da prekinem kontakt sa njom. Ne znam da li je pametno da pređem na druga devojke. Neobično mi je da mi se neko sviđa, da osećam neku emociju, nego da ne razmišljam o tom nekom se*su. Ja bih pre da je zagrlim i poljubim u obraz, ali kad dođe taj crni sto dođe mi da izađem iz kože. Očekivao sam da će ona neke stavri priznati - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kao da sam mazga, hoću sve i odmah. Zamisli ti imaš sa nekim mesec dana što traje, i pogledi preko stola i sve, a niste se ni zagrlili. Dođe mi da je zagrlim i poljubim u obraz. Ne mogu to da ti definišem i protumačim. Drago mi je da se ona oseća nekad bolje kad je sa mnom, ali samo da sam normalniji. Konstantno nam ide korak napred, korak nazad - zaključio je Car.

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N.Žugić