AKTUELNO

Šok!

Filip Car se nakon svog intervjua našao sa Dalilom Dragojević ispred izolacije, pa su se dotakli njihovih intervjua i, konkretno, njihovog odnosa:

Kako to da ti hoćeš da pričaš? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa iskreno bilo mi je žao da te vidim da ležiš tu sam. Zanima me kako to da se ti naljutiš kad sam ja ljuta? - pitala je Dalila.
Nisam se naljutio, nego ne znam šta da radim. Pokušao sam da pričam, ali ništa. Naručuješ tu neke pesme - rekao je Car, pa je upitao šta je ispričala na intervjuu, na šta je ona uzvratila kontra pitanjem:

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si ti pričao, jel si me pjuvao? - rekla je Dalila.
Nisam, rekao sam isto što i tebi. Rekao sam ono vezano za ono što si rekla za crnim stolom. Zamisli ja sad ustanem i kažem da sam u sek*u doktor i počnem da pričam o sek**alnim fantazijama. Smatram da tebi to ne priliči - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, ja nisam opisivala se*s, ali dobro možda si i upravu. Kako ti nemaš potrebu da me odvojiš sa strane i kažeš mi sve...To sam rekla i na intervjuu. Mi imamo viziju da je sve eto tako. Što se tebe tiče ja još uvek biram reči. Čula sam da ti smatraš da znaš kako ćeš se ovo završiti - rekla je Dalila.
Ja na nekim ljudima vidim unapred nkee stvari i znam kakav ishod može biti, pogotovo kada su u pitanju nepredvidivi ljudi. Misliš da su neki ljudi mirni, stabilni a ustvari ni ne znaš kakvi su - rekao je Car aludirajući na Dejana.
Ti kao ne menjaš mišljenje i ne radiš neke stvari? - pitala je Dalila, na šta je Car odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mangup, pa i da se zatrčim i skočim na glavu u ovo jezero, niko se ne bi začudio. Naš odnos može crni sto da poremeti za dve minute. Ja se bojim da u meni ne proradi onaj inat - rekao je Car.
Mi nismo u vezi Filipe. Radi šta god želiš, meni šta god da uradiš ne može da smeta - rekla je Dalila.
Slažem se sa tobom, nismo u vezi, ali sam ja ljubomoran i u prijateljstvima. Ako ne provodim vreme s tobom, dosadno mi je, neću sigurno sedeti ovde deset meseci i plakati - dodao je Filip.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Žugić

#Dalila Dragojević i Filip Car