AKTUELNO

Uprkos svemu, ponovo stao na ludi kamen!

Glumac Dragan Marinković Maca zaljubljen je u svoju drugu suprugu Jovanu, koja je 20 godina mlađa.

Njegova dve decenije mlađa izabranica Jovana po zanimanju je frizerka, a uspela je da za samo posle nekoliko meseci navede komičara da opet stane pred matičara, iako je nakon razvoda dao obećanje da to više nikada neće učiniti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam se s mojom ženom, mojom Jovanom, oženio za vrlo kratak vremenski period. Mi smo počeli da se zabavljamo 8. septembra, a 14. januara smo obavili venčanje. Na njen rođendan sam je počastio, to je njoj značilo, taj papir. Ja sam napravio feštu na nekom splavu, nas desetak i dolazi frajer i kaže: "Dobar dan". Ona doživela dva vezana moždana udara i tu su kum i kuma... Meni taj papir nije ništa značio. Sad mi je predivan život - rekao je Maca jednom prilikom u emisiji "Magazin In".

Maca i Jovana uvek nemaju svoju decu, ali je istakao kako se ona jako lepo slaže sa njegovim sinovima.

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11 dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom - dodao je Maca.

Autor: M.M.