AKTUELNO

Uzbudljivo!

Na adresu Bele kuće je stiglo i drugo pismo za danas, a cimerima ga je pročitao Nikola Grujić, omiljena osoba Sandija Kojića. Veliki šef je kaznio Stefana Mihića, a zatim su usledile nove informacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za još informacija, kako bi zadatak počeo. Pre svega, Stefan Mihić je kažnjen nedeljnim honorarom zbog odustajanja i zbog toga bar pet želja neće biti ispunjeno i to želje osoba koje su malopre odabrali čuvari. Publika je birala parova, a kako imamo par manje, sledeći par koji je publika odabrala su Fran i Sandra Čaprić. Osim ovoga, moraćete da odaberete i pesmu koja će biti vaš lajtmotiv do kraja zadataka. Šaljemo vam lisice za Frana i Sandru - pročitao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pesme koje su zadrugari odabrali:

MC Aleks i Matora - Oliver Mandić "Osloni se na mene"; Milica i Mensur - Dado Polumenta "Ne dam ja na tebe", Miljana i Zola - Aleksandra Prijović i Lexington "Dođi sebi"; Deniz i Janjuš - Frano Lasić "Zaljubljeni"; Dalila i Car - Oliver Dragojević "Moj lipi anđele"; Sandra Čaprić i Fran - Đogani "Idemo na Mars"; Anđela i Karić - Lepi Mića "Ma gde god bila"; Mima i Gruja - Aca Lukas "Hotel"; Tara i Mateja - Zoza "Šta bih ja"; Sandra Rešić i Dejan - Rasta "Indigo"

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.