AKTUELNO

Upravo na TV Pink!

Počela su još jedna "Pitanja novinara". Voditeljka Ivana Šopić se obratila zadrugarima, a onda je novinar i voditelj Darko Tanasijević prvo čestitao rođendan zadrugarki Viktoriji Mitrović, a onda i postavio prvo pitanje Dalili Dragojević:

Nervozna sam, imam neku trenu u stomaku - rekla je Dalila odmah na početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš kao Dalila Mujić - glasilo je pitanje.
Osećam se fenomenalno, iz dana u dan su mi neke stvari sve jasnije i jasnije. Ima dana za megdana što se kaže. Ima ovde još da se otkriva stvari, pratim situaciju ja u kući. Primećujem sve što je trajali četiri ipo godine da je to bila jedna velika laž. Videla sam jednu situaciju na rođendanu kod Viki, i pričala sam sa Filipom i Matorom. Sve vreme sam živela u laži.
Šta ti je potvrdilo da si živela u laži - pitao je Darko.
Videla sam da je uzeo da pije pivo, a posle prebacio neku čašu kao pije sok. Danas sam videla da se utonio sa Sandrom Rešić. Sreća pa rijaliti traje još. Ja neću da se pretvaram ovde - rekla je Dalila.
Kada sam plakala, videla sam da Sandra teši Dejana, rekla mu da će biti njegova mentorka. Vidim da se ne odvajaju. Sa srećom - izjavila je Dalila.
Kako ti izgledaju Sandra i Dejan kada ih vidiš - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažno depresivno, ne prihvatam takve ljude. Ja kada sam depresivna depresivna sam, oni su u grču. Sinoć smo Filip i ja videli da su naslonili ruku jedno na drugo - rekla je Dalila.
Vidi se da ti je lepo ovih dana - prokomentarisao je Darko.
Jeste, sada sam srećna. Definitivno sam stavila tačku na svoj brak. Ne želim da se trudim. Delimo garderober, primetim ja sve što treba. Zajedno smo u buđetu, ali tu hranu i ne jedem. To što smo kupili, ja tražim od drugih ljudi da traže od njega, ali nisam ni gladna, nemam apetit - rekla je Dalila.
Prija ti kada ti priđe Filip, gledaoci su to primetili - rekao je Darko.
Lepo nam je, ništa ne prepuštam slučaju, šta bude biće - odgovorila je ona.
Filip te je uveravao da će te čekati 10 meseci, ako je to potrebno. Da li ti je to unelo dozu digurnosti u njega - glasilo je pitanje za Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, on je to rekao, ali da ja budem sigurna, ali nisam sigurna, za sada se družimo, videćemo kako će biti. Ne zanimaju me žrtve. Super mi je na ovom putu - rekla je Dalila.
Šta je Filip doneo kod tebe - pitao je Darko.
Ne znam, zazali smo se, pričali, kao što je Matora opisivala. Ne može se to opisati i definisati - rekla je ona.
U kojoj meri se razlikuješ kada si Mujić nego kada si Dragojević - glasilo je pitanje.
Ogromna. Željna sam da budem najbolja za nekog drugog - zaplakala je Dalila.
Bila sam ponižavana od strane drugih ljudi, mislim da sam predugo bila jaka - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta: 

Autor: N.V.

#Dalila Dragojević

#Zadrugari