AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Filip Car je još jednom pokušao da uteši uplakanu Dalilu Dragojević, ali kad je video da ga ona ignoriše i da neće da se okrene ka njemu da porazgovaraju, došlo je do skandalozne svađe.

Jasno mi je, šta god da kažeš, nekoga ćeš da povrediš... Meni je muka... Ja se borim, znam kako će se završiti... Njegove reakcije su nepredvidive... Nešto će se desiti. Ima neku nadu, a nade nema. Znaš kako, daj Bože da ste srećni zajedno... Ali ništa nema od toga, ima samo veća muka - govorio je Car, pa zagrlio Dalilu, a onda se iznervirao i napustio krevet:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu, mozak ćete da mi pojedete, ili ja vama ili vi meni. Hoćeš da se okreneš ili ne? - rekao je Car.
Nema šta nisi rekao, dok tako budeš sa mnom razgovarao... - odbrusila je Dalila.
Šta treba da kažem da bi bilo super? Napišite mi - govorio je Filip.
Zašto u množini? - pitala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti se kunem majkom da ja ne mogu da podnesem ovo. Ti meni jednu j*benu stvar nisi rekla - zamerio je Car.
Jesi me pitao nešto? - uzvratila je Dalila.
Evo, pitam te. Šta si pričala sa njim dva sata? Čuo sam nešto što je rekao Sandri, sklopio sam sa onim što si rekla ispred TV-a i shvatio sam da ti zbilja ne znaš... Na jednom televizoru kažeš za jednog momka, na drugom za drugog. Zamisli kako to deluje... Jesi li stavila tačku sa njim? Onda sa mnom provodiš vreme, a ja ne znam ništa... Meni je bilo neugodno da stojim tamo, a da vi pričate u sobi... U koju ste vi boleštinu mene ubacili. Veruj mi, prvi ko mi naleti, neka kolateralna šteta, izmasakriraću ga šakama, Bog neće moći da me ostavi ovde. Ja to više ne mogu da gledam - nastavio je on.
A ja mogu? - pitala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi, ni ja više ne znam šta pričam - nastavio je Car.
Pa što onda meni zameraš - upitala ga je ona.
Ne znam, evo više ne znam... Nemoj da me praviš budalom, ljudi su mi se smejali danas. Kako ikome da komentar neki dam, Bože, šta je ovo - rekao je Filip.
Evo, olakšaću ti, pošto ti je teško. Nećemo više pričati. Kad bude bilo šta trebalo da se kaže, kazaću. Promeniću krevet kad se vratim tamo. Ne vidim drugo rešenje - poručila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj meni te dečije fore. Ni ja ni ti to ne možemo - uzvratio je Car.
Nemoj više da mi naređuješ - odbrusila je Dalila.
Kad sam ti naređivao i šta? - pitao je Filip.
Izađi i ti i on, pustite me da živim život - uzvratila je Dragojevićka.
Ja, on, ubaci još nekog. Nađi neku budalu još. Zmaga npr. - nastavio je on.
Kakav Zmago, imam ja milion. Ja kao da sam osuđena ili ovde ili tamo... Ja mogu sa kim hoću, svi čekaju da se druže sa mnom - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Princezo, nisam te prepoznao - rekao je Car.
Da, jesam princeza. Idem kod frizera, ništa me ne zanima više. Ko si ti? Ti meni život da menjaš, nisam te poznavala do juče... Meni otac nije određivao, a ne ti. Želim ti puno sreće... Meni ćeš ti da pričaš ovako ćeš, onako ćeš. Nije mi te majka rodila - poručila je Dalila i izašla iz izolacije.
Sve si rekla - zaključio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.