AKTUELNO

Nedeljama unazad jedna od vodećih tema medija u Hrvatskoj jeste raskid Danijele Martinović i Petra Graša, koji je posle više od 20 godina zajedničkog života uplovio u vezu sa 15 godina mlađom Hanom Huljić, ćerkom kolege Tončija Huljića.

Petar i Hana dugo su krili svoju ljubav, ali nakon što su potvrdili sva pažnja usmerena je ka bivšoj Danijeli Martinović i njenim postupcima. Međutim, ona je ostala suzdržana od izjava ali da je povređena pokazuje i time što je sa društvenih mreža otpratila i bivšu prijateljicu Hanu, ali i bivšeg partnera Petra. I novi ljubavnici uradili su isto, pa je ovaj ljubavni trio očigledno prekinuo sve kontakte, a njihove komšije nedavno su otkrile da su šokirane onim što se dogodilo, piše Mondo.

Foto: Instagram.com/petargrasoofficial

Danijela i Petar su sve ove godine pokušavali svoju intimu da zadrže za sebe, nisu previše govorili o svojoj ljubavi, a nisu se ni često pojavljivali zajedno. Nekada bi samo objavili zajedničke fotografije na društvene mreže i otkrili da ljubav i dalje cveta. Međuti, posle kraha i to su presekli. Danijela je izbrisala sve zajedničke fotografije, a Petar je ostavio samo jednu – onu na kojoj poziraju u društvu pevačice Severine.

Foto: Instagram.com

Veza Hane i Petra traje od avgusta, rekao je izvor blizak paru. Njeni roditelji ih podržavaju, a počelo je da se šuška i da je Hana trudna. Međutim, Grašo je to demantovao.

Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ovo nije istina. Tim više što je Tonči postao još uzorniji i zabranio deci da išta rade pre braka - rekao je Petar za Tportal

Autor: D.T.

#Petar Grašo

#Tonči Huljić