AKTUELNO

U narednom periodu, po svemu sudeći, tek slede burni preokret i dodatni zapleti!

Pre skoro dva meseca, tačnije 51 dan počela je Zadruga 5. Sam ulazak zadrugara bio je intrigantan i niko nije slutio šta će se sve desiti u narednom periodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo početak rijalitija obeležila je ljubavna veza Mensura Ajdarpašića i Milcie Veselinović, koja je na samom ulasku rekla da ne želi da bude kao Mina Vrbaški, ali njih dvoje su u vezi, i Mensur na sve načine štiti svoju devojku čak i kada je saznao da se dopisivala sa njegovim najvećim suparnikom Vladimirom Tomovićem. Naravno da se ne zaboravi, Milica je čak i radila test za trudnoću jer su ona i Mensur sumnjali da će dobiti bebu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored njih dvoje rodila se ljubav između udate Dalile Dragojević i FIlipa Cara, Podesetimo Dalila je u rijaliti ušla sa svojim suprugom, Dejanom Dragojevićem. Njihov brak je pre svega obeležilo to što je Dejan okrenuo leđa svojoj porodici zbog Dalile, koja je sinoć stavila tačku na njihov brak i ušla u vezu sa Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Moglo bi se reći da je ovo prelomni momenat Zadruge 5, ali ono što se sve može desiti, niko ne može da očekuje, jer niko se ni ovome nije nadao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema sumnje da će ova Zadruga biti najgledanija do sada, a kako će se razvijati odnos ovih i ostalih zadrugara ostaje nam da saznamo.

Autor: N.B.

#Zadruga