AKTUELNO

Zoranah je navodno preko Fejsbuka njega pozvala i dala mu svoju adresu.

Modna blogerka Zorana Jovanović i nje dečko Danijel Milićević doživelo su neprijatno iskustvo u nedelju ujutru kad je nepoznati momak pokušao da uđe u njihov stan tvrdeći da ga je Zorana pozvala.

Neko se u ime modne blogerke na Fejsbuku dopisivao s mladićem V. N. i dao mu njenu adresu. Iako ga nisu puštali, ovaj momak je bio uporan te je Danijel bio prinuđen da pozove policiju.

Foto: Instagram

- Radi se o momku V. N. (27), koji je u šest ujutru došao ispred zgrade na Dedinju. Pošto ona i Danijel nisu nikoga očekivali, najpre nisu hteli da odgovore na zvono, ali on je bio uporan. Momak je tražio Zoranu, rekao je da ga je ona pozvala u stan i dala mu adresu. Danijel je nekoliko puta rekao mladiću da se udalji od zgrade i da ih više ne uznemirava, ali on nije odustajao, pa je fudbaler pozvao policiju, koja je brzo došla. Međutim, nezvani gost je počeo da pruža otpor, pa su morali da pozovu pojačanje i sproveli su ga u stanicu - otkriva izvor.

Foto: Instagram

Zorana i njen dečko dali su izjavu u policiji, a blogerka je negirala da je bila u bilo kakvom kontaktu sa V. N.

Pročitajte još: PRESTRAVIO MAJKU: Zbog Mirka Goca Božinovska završila u Hitnoj!

- V. N. se držao svoje priče da je došao na poziv Jovanovićeve, kako se sa njom već duže vreme dopisuje preko Fejsbuk profila na kojem je blogerka upisana kao Anna Jovanović i da mu je ona lično dala adresu na kojoj živi. S druge strane, Zorana je u policiji sve negirala. Rekla je da momka ne poznaje, da ga ona nije pozvala u stan i da se neko lažno predstavlja u njeno ime na društvenim mrežama. Nakon toga, istražni sudija i tužilac su doneli odluku da momka puste iz pritvora, ali uz krivičnu prijavu za opiranje prilikom hapšenja, dok će za uznemiravanje blogerke proći nekažnjeno - rekao je izvor blizak blogerki.

Modna blogerka nije komentarisala ovu situaciju.

Pink.rs

#Blogerka

#Zorana Jovanović Zorannah

'