AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U večerašnjem izdanju emisije ''Pitam za druga'' kod Pande i Jelene Pešić na ''RED'' televiziji, gošća je bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi.

Foto: Red TV

Blondi je komentarisala brojne aktuelnosti iz ''Zadruge 5'', a nakon što je priznala sve o aferi sa Mensurom Ajdarpašićem i jednim misterioznim zadrugarom, Blondi je oplela po bivšoj drugarici Marijani Zonjić, sa kojom je već imala žestok okršaj u drugoj sezoni Zadruge.

Marijana i ja smo bile super, družile smo se, dolazila je kod mene, hranila sam je, oblačila, nosila je moju garderobu, kao moje dete. Zabila mi je nož u leđa na kraju. Ona je takva osoba, smeće, ne možeš joj verovavti. Po naški, smeće, nije dostojna da izgovorim njeno ime - zaključila je Blondi.

Foto: Jelena Simonović

Marijana nije fina kao što se predstavlja, naravno da će da pokaže drugu stranu lica. Mene je prevarila, onda šta dalje da pričamo. Traži žrtvu kao što je Marko, ali on je pročitao ko je i šta je. Može samo da nađe sponzora ili da uđe u Zadrugu. Ne bih je ni u štalu poslala, nije ona meni neprijatelj, ona je samo zvečka kojom se ja mogu igrati i pući će, nestati. Ona je sitna riba. Vidi, kada ajkula krene, to sam ja, a ribice oko mene, ja sam glavna i pojedem ih - zaključila je Blondi.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.