AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena.

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodie Kadić nastavlja se u novoj epizodi visokobudžetne domaće serije „Dinastija“, koja vas očekuje i večeras od 21 čas na TV Pink. 

Dok je Branko u bolnici pored Stefana, koji i dalje leži u komi, Kristina odlazi sa doktorom Nikolom na piće. Nikola pokušava da se dopadne Kristini, ali Kristina je rezervisana uprkos njegovom šarmu.

Foto: RTV Pink

Iako je Aleksandra zabrinuta da se možda neće ni probuditi iz kome, Stefan se budi, ali se ničega ne seća. 

Foto: RTV Pink

Lidija, misleći da Kristina zna gde se nalaze Momčilo i Manja, pokušava da joj se izvini i sazna detalje, ali joj Kristina uporno tvrdi da ona nema pojma gde se oni nalaze.

Foto: RTV Pink

Uglješa Dinić, Ana Marijin otac, od svoje supruge dobija savet da ćerku pošalje kod tetke Kristine, koja se lepo snašla u Beogradu. U toku seanse, koju Nikola pokušava da održi sa Lidijom u dvorištu Kadićeve vile, na Lidijino iznenađenje se pojavljuje Stefan, koji je pušten iz bolnice i koji se konačno izmirio sa svojim ocem. Iako je Branko presrećan što mu se Stefan vratio kući i što će dobiti dete sa Kristinom, i dalje je zabrinut da li će Stefan uspeti da se vrati u normalu.

Uglješa iznenada doazi u posetu svojoj bivšoj svastiki u nameri da Ana Mariju pošalje kod nje, kako bi joj obezbedio kakvu-takvu budućnost. Kristina pristane na to, željna da upozna svoju sestričinu.

Foto: RTV Pink

Podstaknuta Kristinom trudnoćom, Anastasija ubeđuje Ognjena, da je pravi momenat da oni imaju bebu, u nameri da očvrsne savez između dve porodice i osigura svom ocu sigurno tlo pod nogama. Iako Ognjen pokušava da skrene Vojinu pažnju da ne treba da insistira na naplati zajma od Branka u ovom momentu, Vojin mu stavlja do znanja da je kod njega u životu sve podređeno interesu, a ne emocijama i ipak od Branka traži naplatu 9 miliona evra duga.

Foto: RTV Pink

Ana Marija konačno dolazi u vilu, a Aleksandra tako dobija mogućnost da sazna nešto više o Kristininoj prošlosti. 

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Šta će se desiti kada se mlada i lepa Ana Marija upozna sa naslednikom familije Kadić – Stefanom, , saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 21 čas na TV Pink!

Foto: RTV Pink

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija