AKTUELNO

Marko bez dlake na jeziku dao definiciju Dejanovih osećanja.

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je pitao Marka Đedovića za mišljenje o Dejanovom ponašanju i mogućnosti da svojoj i dalje zakonitoj ženi oprosti sve.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, dobro veče, podigao si ruku, ali bih te svakako podigao - rekao je Đedović.
On priča, jer ovako treba da priča. On bi još uvek njoj oprostio - započeo je Marko.
Ja sam u glavi svojoj nju zabetonirao, ni sam ne mogu da verujem koliko sam nju izgradio o njoj - ubacio se Dejan.
On treba ovako da razmišlja, ali se ne uklapa u sve ono što oseća. Mislim da bih joj istog trenutka sve oprostio ali od toga nema ništa jer je ona krenula svojim putem. Mislim da je on bio zaljubljen u iluziju o njoj a ne u Dalilu. On neće pričati neke stvari od pre, tu sigurno ima nešto, neko postojanje već nečega što je bio problem. Počeo je drugačije da razmišlja danas, mnogo manje pada. On i da pređe preko svega ništa od toga nikad neće biti ništa - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da komentarišem. Nema tu šta da se oprašta, niti ću tražiti da mi se opsoti. Neka fura svoj život, ja sam rekla sve što sam imala i pre poljupca. To što ljudi pričaju da papir ništa ne znači, a onda u mom slučaju znači, stvarno neću više da komentarišem. Nije on rekao da ga nisam prevarila nego mi je to natovario na leđa, to mnogo govori. Ako hoće da ispriča nešto iz prošlosti može slobodno, jer ja nikada ništa nisam radila protiv nas nego uvek sve za naše dobro - govorila je Dalila.
Imala sam danas stresnu situaciju zbog Filipa, pa je posle Dejan u radiju rekao sve suprotno i mnogo sam plakala, ali posle mi je bilo lakše, kad sam se ispraznila. Posle su mi rekli da sam sve pogrešno razumela, ali valjda od svih oscilacija više i ne vidim šta treba i ne čujem - nastavila je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga