AKTUELNO

Svađa se nastavlja!

Konflikt između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića se nastavio, pa je Milica počela da zbog Mensurovog ponašanja kune dan kad je ušla u rijaliti:

Nemoj da te podsećam početka naše veze. Bitno da ti znaš da se smeješ i keziš, umesto da si ležala pored mene - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeb*o me dan kad sam ušla ovde. Dobro, da, za sve si ti u pravu i tako je kao što ti kažeš. Ja sam ovde kriva tebi, kod kuće mojima. Ja ne vidim da ja imam grešku u našem odnosu, sve je počelo od toga, o tome pričaš - nastavila je Milica.
Pa šta smo mi svi ludi i glupi, a ti si najpametnija - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš i sam koliko sam ti puta rekla da si upravu...Eto, pu*i mi kur*c, boli me kur*c, ne zanima me. Provociraj nekog drugog, nemoj mene ovde. Ja ti lepo pričam ti me provociraš. Ti mene ubeđuješ u moje osećaje - dodala je Veselinovićeva.
Iskreno da ti kažem ne želim da razmišljam o tome. Rekao sam ti, pokušaj još jednom nešto da zaje**š, presešće ti boravak ovde. Žao mi je što nećeš da jedeš i što si utučena. Boli me kur**na da se ja nerviram. Svi te čine srećnim, a ja ništa - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, ne se*i. Ne glumi sad tu žrtvicu od sebe, zato i meni stižu takva pitanja, pa ti praviš da to bude tako - rekla je Milica.
Ja kad bih mogao da napravim, napravio bih da mi udeljuješ više pažnje i komplimenata - rekao je Ajdarpašić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.Žugić