AKTUELNO

Šok!

U toku je emosija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Dalili Dragojević nakon što je Dejan Dragojević progovorio o porodičnim odosima i da li postoje mogućnosti za pomirenje sa majkom i bratom.

Smatram da kad bih uzela Dejanovu hranu, da bi mi Filip napravio problem. Jutros mi je napravio da jedem, nemam apetit zbog kompletne situaicje - nadovezala se na odgovor Filipa Cara.
Da li se Dejan iskreno brine za tebe? - pitala je Ivana.
Smatram da se iskreno brine, jer se brinem i ja. Meni je teško kad ga vidim u situacijama, vrata, kanta, Rajsko vrt... Kad je vratio burmu smatram da je bilo iskreno i njegova iskrena reakcija. Ne mogu da ostanem imuna kad vidim da se dešavjau neke stvari, a i ne mogu da mu priđem, jer smatram da bi se drugačije protumačilo. Filip sad priča drugu priču, on je meni zamerio kad sam otišla na krevet. Mislila sam da će me poljubiti kad je rekao da zatvorim oči, a poljubio me je kad me je pitao da li može da me poljubi - pričala je Dalila.
Meni je drugačije rečeno - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi dobro čuo - rekla je Dalila.
Je l' se desio posle poljubac? - pitao je Marko.
Jeste. Nemoj da me napadaš više - odbrusila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njegove porodice, biću brutalno iskrena. Povredili su ga na način jer nisam bila prihvaćena, nisu dozvolili da sagradimo kuću u novom Sadu. Nije mogao plkac, jer je bio Davidom, pričali smo 1000 puta... Rekla sam Dejanu ako ne može tako, David je stariji, pre će se oženitii, možda hoće da čuva za sebe. Rekla sam da pitamo da nam daju sprat kuće, da podignemo sprat iznad. Međutim, Biljana je tad rekla da joj ne pada na pamet ni jedna snajka da joj živi iznad glave - pričala je Dalila.
Hoćeš da živiš iznad žene, čiji se sin možda sutra da se razvede od tebe - dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla okej, on je bio povređen. Sa mojim ocem situacije nije bila sjajna, dok nije nazvao i pitao što ne dođemo tamo. Kad smo otišli prvi dan tamo, ispričali smo da novac koji smo dobili želimo da unovčimo u nešto što će biuti za našu budnućnosti. Moj otac je rekao da ima plac, da napravimo kuću i radimo šta hoćemo. Čim smo se vratili u Beograd, moj otac je pozvao bagere i tako smo napravili kuću. Biljana je rekla da smo trebali da živimo u sobi, da viidmo kako će nam ići. Nije Dejan njih odmah stavio na ignor, trebalo mu je vremena da to svari. Isto je ovako imao prebačaje, gde mu je bilo žao zbogf kompletne situacije. Kad je David ušao za Novu godinu isto mu je bilo teško, ja sam ga žalila. David je rekao da sam bila zaljubljena u njega, on da dođe da da izjavi da sam bila zaljubljena u njega, pa u jDejana je za mene bolest. Dejan nikad nije zamrzio svoju mjaka i svog brata, odstranio se iz odnosa, osetio se kao višak. Niko ne zna da je Dejan bio u situaciji da završi nešto što nije završio ni Davi, ni Pera... Podržalal sam i rekla da odmah sedne i auto i završi to. Lomio se i rekao je da ako još jednom čuje za to, da će napraviti problem. Ja im želim puno sreće, verujem da je druga strana jedva dočelkala da se ovo desi. Goranu je teško, on je mene voleo. Hoću da kažem da nema potrebe zašto nije oprostio, jer mu je vremenom treblo. Vremenom će i mene da stavi po strani. Filipu sam rekla da ne može da očekuje da nmam komentar vezano za Dejana - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga