AKTUELNO

Pala joj roletna!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Mateju Matijevića.

Sinoć si rekao da prema Tari ne osećaš ništa, znači li da ti ni malo ne bi smetalo kad bi ušala u vezu sa Dinom? - glasilo je pitanje.
Nas dvojica se ovde družimo od početka, ona ulazi i kreće da se muva sa njim, ako ja njima ne smetam, tek meni ne smeta šta će oni da radi. Niti mi kulja kad vidim da pričaju, niti bilo šta - rekao je Mateja.
On je sam došao, nakon dva dana i rekao ako nešto želim, da mogu. Meni deluje iskreno - dodao je Dino.
Malo pre si rekla da žena kad ne voli može da ostavi muža, ovi imali brak, Dalila krenula dalje, a ovo sad prijateljstvo, da dižu kamen. Oni nisu prijatelji. ako ovom ne smeta za ženu, šta će smetati njih dvojcii - ubacio se Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam Tari i da uđemo u vezu, ja sam njim ne želim da se odvojim. Ako on ništa ne oseća prema njoj, za mene je to okej - nastavio je Dizdarević.
Čim bi se Dino zaljubio u Taru smetao bi mu Mateja. Da pored tebe sedi neko ko je bio u partnerskom odnosu, smetalo bi mu - rekao je Đedović.
Kad bi se zaljubio - dodao je Dino.
Šta ćeš ti sa nekim u odnosu ako nisi zaljubljen? - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Mateje tiče, mislim da bi Mateji svanulo kad bi se oni smuvali. Pitao sam ha još prvo veče šta bi mislio, on je rekao neka se smuvaju, suepr. Šta ja da mu radim? Znam šta on priča i na odnsu na njegoov ponašanje. Je l' rekla da se najlepše obukla, našljiskalal ga da vidi jer može nešto da bude, nije ništa bilo. Mateja, ako grešim ti mi dokaži - nastavio je Marko Đedović.
Ja smatram da Tara ne bi nikad mogla da bude sa Dinom, ne samo zbog Amteje, ne vidim ih u tom odnosu. Koliko god ona surova bila, svojim izlaganjem za haljinu, kosu, mnogo toga je rekla - uključila se Dalila.
Ti si meni sinoć zamerio nešto za šta si mi dao apsolutnu podršku -
Ti si meni rekla da ne dolazim kod tebe i Mateje jer ti je neugodnosno. Sad kad nisi prošla kod njega, može Dino... - odbrusio je Dizdarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, nisam pokušala ništa kod Mateje... Uradila sam sve što je u mojoj moći da sebi dokažem da je kraj - urlala je Tara.
Zasmetalo mi je što ona želi da sa strane budem miran, a ona će pokušavati kod Mateje. Nije uspela kod Mateje, pa evo Dino - nastavio je Dizdarević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: A. N.

#Zadruga