AKTUELNO

Posle klipa, sada svi bolje razumeju Ajdarpašića.

U toku je emisija "Gledanje snimaka" Milanom Miloševićem, zadrugarima je pušten klip kompilacije svađa i sukoba Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović. Miki Đuričić nije mogao da sačeka svoj red i odmah je poželeo da kaže svoje mjišljenje.

Ja sad vidm da Mensuru nije lako. Sad mi je jasno da je on normalan dečko. Uvek razmišljam šta je ovo šta se dere stalno, a on samo iznerviram zbog svega. Ispada ludak a on ima totalno normalnu rekaciju - dobacio je Miki.
Ona će ga ttotalno uništiti. Jako bi mi žao bilo da prođe kao što je prošao u trećoj sezoni, ne bih voleo da izađe bez dinara. Sve me navodi na to da će biti u problemu, a bilo bi mi krivo jer mi je jako drag - govorio je Đedović.
Trpi i ona neke stvari, umem ja da ljubomnorišem - dobacio je Mensur.
Niko to ne vidi jer ja ćutim, trudim se da imam neku privatnost koliko mogu - dodala je Milica.
Kada ustaju ljudi da pričaju, svi napadnu Milicu, a on se tako još više vezuje. U celoj agoniji on ne želi da njoj neko kaže nešto ružno i to ga još više tera u neki odnos koji ne treba. Mensuru treba neko ko će da ga smiri a ne neko ko će da ga podbada. Drugačiji je dosta u ovoj sezoni i glupo mi bilo da se sada to promeni. On će izgubiti pare ili će napraviti problem ako se ovo ovako nastavi. Ovde može doći do okršaja, a on će nju da zaštiti i onda će ga sve to koštati. Kad je sve ovako sada, kako će biti kasnije, rijaliti je tek počeo. Milice, ti moraš da ga smiriš a ne da ga diskvalifikuješ - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kariću, mnogi misle da si ti neiskren prema svom prijatelju - rekao je Milošević.
Ovo je jako ružno što mu je rekla, dosta se ona promenila od samog početka. Ne treba da ulazi u sukobe sa muškarcima, on to sam treba da reši. Ne kažem da ne treba da budu zajedno ali mora da pati kako se ponaša. Kapiram da joj je prvi put, njemu drugi put. Ipak je on ime, iam neki autoritet i status, previše je sebi dala za pravo - odgovorio je Karić.
Ona je prema meni prijatna, Mensur je jako pametan, vanserijski mi je pametan i on i Fran. On je totalno drugačiji kada je sam i kada je slobodan. Mislim da se mnogo daje, da se ceo a ne dobije ništa za uzvrat. Tako je bilo i u prethodnom odnosu, nija da se Mina nije davala ali videli smo kako se to završilo. Ume i on da bude ljubomoran, da se razumemo, čak nije hteo da mi baci pet nego mi samo mahne jer ne sme zbog nje. Tako da mislim da malo preteruju, ali i ja nemam prava da kažem ništa jer sam ja bila još gora. Mislim da se ona malo ugušila u ovom odnosu, jer vidim da joj sve ovo ne prija. Ponaša se kao da je obavezna da bude sa njim u vezi, ali ne želim da budem grub. Imaju oni lepe trenutke, neću da kažem. Mensur ima previše kvaliteta da bi se ugušio zbog jedne ljubavi - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga