AKTUELNO

On je čuvenoj kantautorki uvek bio velika podrška i oslonac!

Marina Tucaković, tekstopisac najvećih hitova, preminula je 19. septembra posle duge borbe sa teškom bolešću. Zbog njenog odlaska neutešni su ostali suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan Laća Radulović, ali i brojni saradnici i kolege koje je vinula u zvezdano nebo.

Foto: Pink.rs

Futa joj je čitavog života bio velika podrška u svemu što radi, a na Instagram stranici koja neguje i čuva od zaborava značajna imena našeg javnog sveta pojavila se fotografija iz mladosti čuvene kantautorke i njenog partnera. 

Naime, na pomenutoj fotografiji, Marina ljubi Futu u obraz, a on je raširio osmeh od uveta do uveta. Ova objava je samo jedna u nizu i pokazuje da su njih dvoje imali skladan brak pun poverenja, poštovanja i tolerancije. 

Tucakovićeva je sa Aleksandrom dobila sina Miloša i Milana, a njen stariji sin je preminuo 2008. godine, a gubitak naslednika, Marina je teško podnela. Nekoliko godina kasnije, ona je smogla snage i napisala čuvenu pesmu "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, a posvetila ju je svom preminulom sinu. 

Podsetimo, juče je održan četrdesetodnevni pomen na Novom groblju kom su prisustvovali Marinin suprug Aleksandar, sin Milan, kuma Marijana, ali i Jelena i Žika iz grupe "Zana", Goran Stojićević Karamela.

Autor: P.R.

#Aleksandar Radulović Futa

#Marina Tucaković