AKTUELNO

Potpuno neočekivano!

U toku je izbor za najperfidnijeg zadrugara, a Dalila Dragojević naredna je glasala i obrazlagala:

Dobar dan ljudima koji su ostali uz mene posle svega, pozdravljam Ljubu i Gagija, osećam da ste uz mene, za ostale nisam sigurna. Miljanu neću navoditi, jer sa njom znam na čemu sam, ali ću biti sada malo opširnija - počela je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki ću prvu navesti, jer mi je rekla da će čuvati Cara, a onda ga spopadala i ljubila se sa njim. To mi je jedna perfidnost, ali mi je i dalje draga, da tako kažem. Druga osoba je Dejan, jer je i sada rekao da neće druge nabrajati, nabrojao je Gruju, a mene nije. Meni se svaki put želudac prevrtao, jer nikada niste mogli znati šta vam misli. Jako je lukav i perfidan - rekla je Dalila.
Ma, kakve ti veze imaš sa mnom? Mani me se - povikao je Dejan.
Nadam se da gledaoci prepoznaju, vratiće se on u rijaliti mood. Neću navesti Gruju, jer mislim da je momak od samog početka ovakav. Perfidan mi je i Dino, takav mi je i Dejan, ciljao je ovde na dvosed, a onda je sve prebacio na Matoru. Perfidan je i Stefan Mihić, ne bih se složila da je to odlika inteligentnih ljudi - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš Gruju da navedeš, jer bi onda morala i sebe - smejao se Dejan.
Možda mi je Fran ipak najperfidniji, sećam se situacije kad je bukvalno namestio Mikiju diskvalifikaciju, mislim da o Filipu nema lepo mišljenje, kao što nemaju mnogi ovde, ali se čuvaju - dodala je zadrugarka.
Ne napadajte moje prijatelje! - dobacio je Dejan.
Budi iskren, ti za mene žrtva ne možeš biti! Ti si slupao vrata i skočio u bazen, a te iste večeri si video Filipa i mene kako se ljubimo, sve si uživo video - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se Filip Car obrušio na Mc Damira, zato što se nasmejao u toku Dalilinog izlaganja.

Zamolio sam te da se ne smeješ, jer ću ti ja slomiti vilicu! - vikao je Car.
Dobro, da nastavim, perfidna mi je i Mima, ali njena perfidnost je tako mizerna, da neću je ni navoditi. Takođe je Janjuš perfidan, ja vrlo dobro pamtim ko mi šta kaže na nominacijama, on je sinoć rekao da je Dejan ovako i onako, da mu je on oprostio, a nije pomenuo da sam ja ta koja je sve najbolje ispričala o njemu. Sandra Čaprić je takođe perfidna, ne sviđa mi se što je založila Filipovu sliku sa Majom. Za kraj ću pomenuti i Stefana Karića, mislim da je ispao perfidan u ovoj situaciji, jer si Dejanu prošle godine rekao kako bi mu je*ao ženu, a sada ste top i grlite se - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, želi da nas posvađa, ne nasedaj. Sada mi više nisi žena. Volela bi da me Stefan sada napada - dobacio je Dejan.
Kakodani prolaze, sve mi je draže da nisam tvoja žena. Više nikada neću biti tvoja žena - završila je Dalila.
Jako si me potresla. Uvek sam na prvom mestu - smejao se Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga