AKTUELNO

Razvezala jezik!

Dramatične situacije u Beloj kući najgledanijeg rijalitija na Balkanu iz minuta u minut šokiraju milionski auditorijum televizije ''Pink''.

U toku je porodični sastanak, a zadrugari biraju najperfidnijeg među njima. Tom prilikom, Marko Đedović za najperfidnijeg izabrao je Lazara Čolića Zolu, i objasnio da je to zbog situacije koja se dogodila letos, kada su on, Anđelo Ranković i Ermina Pašović sreli Zolu u gradu i seli zajedno na piće.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je istakao da je Zola tom prilikom komentarisao da će ''ponovo jeb**i krmaču'', te iz toga zaključio da je on sa Miljanom samo zbog novca i opstanka u ''Zadruzi 5''.

Ovim povodom za Pink.rs odmah se oglasila i Ermina Pašović, koja je prisustvovala pomenutoj situaciji. Bivša zadrugarka potvrdila je sve što je Đedović rekao, a Zolu nimalo nije štedela:

Sve što je Đedović rekao tako je i bilo. Bili smo kod meka... Gde se Zola prvo sreo sa gospodinom N., pa posle su došle i Miljana i Marija. Gde smo otišli, a Zola ostao. Nakon sat vremena on je otišao sa Miljanom iza WC-a. Đedović je sve istinu rekao, Zola je tada baš pljuvao Kulićke. Nisu bili u dobrim odnosima, ali na stranu sve, meni je Zola drag - priča Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Na pitanje da li ona smatra da će Miljana i Zola opstati i nakon rijalitija ili je ovo ipak veza iz koristi, Pašovićeva odgovara ovako:

Kakvi opstati! Nikakve veze! Ja ne verujem u to, sve sam i prošle godine rekla Miljanu. Zolu volim kao jedinku, on je najjači tada. Ali od te veze nema ništa, sve je iz koristi... Još malo pa će početi klanje - zaključila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.