AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'' a predstavnik portala Pink.rs novinar Darko Tanasijević pozvao je Mensura Ajdarpašića da prokomentariše odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara:

Da čujemo šta Mensur ima da kaže - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećemo da ih milujemo i da ih tapkamo po ramenima. Ovaj momak i ona moraju da znaju šta su napravili. Niko ih ne dira ovde i ne daje im nikakav pritisak. Znate i vi šta su ljudi ovde prolazili prethodnih godina. Oni su ovde med i mleko. Ne znam da li su svesni šta se ovde događa. Veruj mi Darko da trpimo i mi i oni. Ja razumem te izlive ljubomore, ali ne znam zašto tražiš zalogaj koji ne možeš da zadgrizeš? Ti ćeš kući a mi ćemo ovde da raspravljamo o tvom problemu. Ovaj momak ovde se pocepa čoveče, a on je muško i mora da izdrži sve ovo - rekao je Mensur.
Rekao je da više nije moj dečko - ubacila se Dalila.
Njega izluđuje ta Dejanova stabilnost u postupcima. On očekuje sada da zbog ovoga što se desilo d aće Dejan tu da prospe brdo izmeta na nju i po njoj, i da će frustracijom i bolom da kaže sve najgore o njoj, kako bi ih odaljio što više. Kad on kaže da kad je kraj, tad je kraj, on kad presudi da je to to, on želi da mu potvrdi da mu se ona ne može vratiti više, a ako te to čini sigurnim u tom odnosu, onda... Svi smo mi dragi u tom nekom muvanju, ali kad to ode malo dalje mi tu u tim situacijama govorimo o sebi, i tako dalje i tako sledeće. Ne želim da uzimam nešto sa čime ne mogu da se nosim - pričao je Mensur, pa ga je Filip prekinuo:

Foto: TV Pink Printscreen

Neka mi lepo otvore vrata drvena, jer sam opasan po sebe i po druge. Ja molim i nikoga ne ucenjujem - ubacio se Filip.
Ne znam šta je smešno...Neodgovorno je ovo što se dešava sa njegove strane. Šta si gradila i radila na tome ako nisi bila sigurna u to. Treba ti neko ko je stabilan, a to su neka potpuno prirodna krizna stanja. Teška je ovo situacija i ovaj odnos. Ugušiće je ovaj odnos, koliko god da bude sreće i ljubavi, ali će isto tako da se ispovređuju - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zrela i sposobna, ali ne mogu da raspravim kada mene neko konstantno ostavlja. Nedostaje da sam sama u rijalitiju. Višak je ili on ili Dejan. Ja sa jedne strane imam čoveka koji mi govori da mu dajem lažnu nadu. Ja ako nisam bila jasna i konkretna, ne znam onda šta sam radila do sada. Idem tu kao ludak po imanju i ne znam kako više da se ponašam, a još treba da vodim računa o njemu. Šta si očekivao, da nam bude med i mleko? Ja sam spremna da mi svi sednu na leđa, pa da ih vozim oko bazena. On je spreman da me uhavti za ruku i izađemo napolje. On kao da meni ne veruje za sve, ja njemu moram 24 sata da pričam da je najbolji, da ga volim i da želim decu sa njim, ali opet i to nije dovoljno. Sednemo ovde i onda ne mogu da se uključim nekada kada želim kad Dejan izlaže nešto. Mislila sam da kad budem ušla u taj odnos, da će to da bude ćvrsto, izgubila sam se totalno - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta: 

Autor: N.Žugić