AKTUELNO

Opšti haos!

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Voditelj je pokrenuo novu temu.

Ovo je jako zanimljiva tema i traje jako dugo. Bile ste ti i Dalila jako bliske, ali je sve kulminiralo u garederoberu. Između vas je bio niz uvreda, da li se sve to izdešavalo zbog Cara? - pitao je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da jeste. Lepo sam rekla kad je bila nominacija, ona se izvinila i ja sam nastavila dalje. Ja njima sve želim sve najbolje. Od kako je ona uplovila u vezu sa njim, digla je nos, bahata je i bezobrazna. Sinoć sam samo odnela stvari Filipu, koje su bile iza mog kreveta. Taj sukob juče je bio zbog širom otvorenih vrata dok sam ja na šolji i normalno da neću da me svi gledaju u tom trenutku. Sve je nilo korektno dok se nije desilo ono u garderoberu, gde je me je gurala i gurnula mi glavu u ogledalo. Umešala se Matora i pomogla joj u tome - govorila je Sandra.
Nemoj da lažeš bre, mani mene tih tvojih fora, peričaj kako jeste! Nisam te ja grebala nego sam gurala Dina na tebe da se ne bi nešto desilo. Taman kad smo Dino i ja mislili da su se smirile strasti ona je krenula na Dalilu, naravno da ja moram da reagujem - urlala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni nije niko i niišta u životu, ja njoj ne moram da se sklanjam, njen je garderober, njen je toalet njeno je sve - nastavila je Sandra.
Ne pada mi napamet da komentarišem ovu seljančuru. Ja sam nju uhvatila za lice, jer ona ne može drugačije, jer je ona seljanka koja je navikla da se čupa da se bije po kafanama. Očekivala je verovatno da ću je udariti pesnicom ali to nije dočekala. Ona je mene prva vratima udaila i to su svi videli. Kada sam ušla u garderober, ramenom me je zakačila gde sam je pitala šta joj je. Rukom sam je nabila u garderober da bi se smijrila i osvestila šta radi - izjavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je isfrustrirana i sve to radi zbog kompleksa - vikala je Čaprićeva.
Sve je tako kao što je Dalila rekla, bio sam prisutan - dodao je Karić.
Kad je Dino došao nastala je još veća tenzija, ona me je gurnula da sam ja završila u svom ormanu, popadali su svi šamponi. Kada sam videla da je Matora uletela, tek sam je tad gurnula. Nisam htela da se bijem sa njom, ali sigurno to neću da dozvolim. Mene je Filip izvukao napolje. Nisam htela da izađem jer sam htela da se obučem - nastavila je Dragojevićka.
Šta mene pitaš stalno i meni prebacuješ, ona je ljubomorna a ne ja, sa vama ja nemam ništa! Nisam ja ženturača, nisam seljanka, ne možeš tako da razgovaraš! O čemu ti pričaš ti majke ti rođene? - urlala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Stani, stalno je nešto nije mi jasno, stalno ti nešto komentarišeš. Na kraju krajeva nisi morala da mi vratiš stvari mogla si da pošalješ po nekome - obratio se Filip Čaprićevoj.
Ti njoj ne smeš da pisneš a meni ovako dobacuješ - dobacivala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je malo više upoznat, sve su to sitne male provokacije, to dobacivanje, vraćanje stvari, sve su to sitnice koje nešto znače. Salušaj sad, hiljadu sam uvreda pretrpeo od tebe. Slušaj me sad, prekini. Zaveži, ako hoćeš da budeš žrtva , ovaj doktor će te dovesti do trofeja i je*ati ti mamu - dobacivao je Filip.
Evo nasmejala si Dalilu uspeo si, za tebe sam zvezda gospođo. To što ona tebe huška protiv mene to je tvoja stvar - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga