AKTUELNO

Nova epizoda domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena samo na TV Pink.

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodie Kadić nastavlja se u novoj epizodi visokobudžetne domaće serije „Dinastija“, koja vas očekuje i večeras od 21 čas na TV Pink.

Kristina je očajna nakon pobačaja, a Branko je zabrinut za nju i buspešno se trudi da je oraspoloži. Odlučuje da angažuje psihoterapeuta dr Nikolu Toškovića, iako je Kristina protiv toga. Istovremeno, Branko pokušava na sve načine da dođe do misterioznog arapskog biznismena Rašida Ahmeda, ključnog za opstanak velikog projekta u bivšoj sovjetskoj republici.

Foto: RTV Pink

Za to vreme, Aleksandra je doputovala u Dubrovnik na sastanak sa Rašidom, svojim bivšim ljubavnikom. Stefan isprobava veze sa devojkama, zbog čega je Ana Marija ljubomorna. Ognjen napušta kompaniju svog strica Vojina Konstantinovića i prelazi kod Branka, u konkurentsku Kadvest Grupu. Anastasija saznaje da je trudna, ali krije novosti od muža. Svom ljubavniku dr Nikoli saopštava da ne želi to dete.  

Uz pomoć terapeuta Toškovića, Lidija se psihički oporavila i počela da radi u Kadvest Grupi. Sa druge strane, Vojin Konstantinović joj nudi pomoć u pronalaženju Momčila i Manje.

Foto: RTV Pink

Kada Kristina konačno smogne snage da izađe iz kreveta i suoči se sa porodicom, Anastasija je ponizi i podseti na gubitak koji je doživela.

Aleksandra poziva Branka da hitno dođe u Dubrovnik, dok ona sa Rašidom obnavlja romansu. 

Foto: RTV Pink

Ognjen krišom pročita poruku na Anastasijinom telefonu i pobesni, kada sazna za zakazanu kiretažu.

Foto: RTV Pink

Branko bez pozdrava odleće u Dubrovnik, a Kristina osvetnički pristaje na terapeutske seanse sa dr Nikolom, koji joj se očigledno nabacuje.

Foto: RTV Pink

Da li je susret sa Rašidom samo još jedan Aleksandrin trik, da li će se nešto dogoditi između Kristine i dr Nikole i da li će Ognjen zbog Anastasijinih laži staviti tačku na njihov brak, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Televizija Pink

#serija