AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nedavno je kao bomba u medijima odjeknula vest da je pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović pretrpela fizičko nasilje od svog bivšeg dečka, bivšeg zadrugara Kenana Tahirovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je sada, kada su se konačno slegli utisci i smirile strasti, stala ispred objektiva premijerne kamere i u iskrenom razgovoru otvorila dušu o nemilom događaju koji je uzburkao javnost.

Znam da je neizbežno pričati o tome, ja ne volim da pričam o tome uopšte, jer se završilo na najodvratniji mogući način. Skrpila sam sebe i krneula dalje, volim sebe najviše na svetu, život je toliko lep i ništa se ne dešava slučajno - priča Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

On fenomen u istoriji postojanja rijalitija, da je neko uspeo da bude sve ono što nije, svaka mu čast. Treba ga staviti kao eksponat i primer da neko može da bude ono što nije. Ljudi su u neverici - priča bivša zadrugarka, pa dodaje:
Koristio se izjavama da je sve ovo zarad marketinga. Ali ja stojim iza svoje reči, to niko ne treba da trpi i dozvoli da ga neko pljuje i vređa - priča Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda je bila 5 godina u braku sa bivšim suprugom Alijom, sa kojim je živela u Sarajevu, a razvela se 2017. godine.

Momenat kada sam izašla iz kuće bivšeg muža, izašla sam sa 25 eura. Mama i drugarica su mi dale deo novca. Platila sam stan tri meseca, posle 3 mseca je trebalo čudo da se desi - kaže pevačica.
Verujem da se svi ti loši izbor, pogrešni koji se dese i loše situacije, se iskristališu u momentu kada se pojavi pravi. Kroz pravog partnera ti se pokaže zašto su svi ostali pogrešni - zaključila je Rialda.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.