AKTUELNO

Nova epizoda domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena samo na TV Pink!

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodice Kadić nastavlja se u novoj epizodi visokobudžetne domaće serije „Dinastija“, koja vas očekuje i večeras od 21 čas na TV Pink.

Branko putuje u Dubrovnik da se nađe sa Ahmedom Rašidom i pregovara oko zemljišta na Bliskom istoku, pa u međuvremenu zove Kristinu i ponovo pokušava da je nagovori da ode kod psihijatra Toškovića

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kad stigne u vilu u Dubrovniku, Branko otkriva da je Aleksandra sama i da ima drugačije planove, a da će im se Rašid pridružiti tek sledećeg dana. Videvši paparaco fotografije Branka koji masira Aleksandru pored bazena u Dubrovniku, Kristina pada u očaj.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Revoltirana Brankovim ponašanjem, Kristina pristaje da se vidi sa Toškovićem koji joj se nabacuje sve vreme: poziva je na večeru i pokušava da je zavede.

Foto: RTV Pink

Anastasija je u velikoj dilemi oko abortusa. Zbog ljubomore prema Kristini za koju misli da se nabacuje Toškoviću, Anastasija je rekla Ognjenu da je njihov brak bio poslovni dogovor po kom je Branko trebalo da ima koristi, a ona je ostala trudna samo da bi bila konkurencija Kristini. 

Foto: RTV Pink

Ana Marija se odomaćila u vili Kadić i nabacuje se b, što ne odobravaju ni Kristina, ni Aleksandra. Ana Marija planira revanš trku u kojoj Stefan treba da pobedi, pa kad se to desi njih dvoje odlučuju da provedu noć zajedno.

Posle uspešnog dogovora sa Rašidom u kome je Branko ispao još agresivniji i ozbiljniji igrač od njega, Aleksandra uspeva da zavede Branka uz šampanjac na balkonu dubrovačke vile. 

Foto: RTV Pink

Da li će Kristina pasti na šarm dr Nikole, šta će se dogoditi između Branka i Aleksandre, i da li je Ana Marija konačno uspela da osvoji Stefana, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#TV serija

#Televizija Pink

#serija