AKTUELNO

Nije joj svejedno!

Uprkos brojnim upozorenjima i kritikama cimera u "Zadruzi", pevač Nikola Grujić Gruja i dalje ne može, niti želi da se odvoji od svoje "drugarice" Milane Mime Šarac, sa kojom je nerazdvojan. Iako svi bruje o tome da se među njima dešava nešto više od prijateljstva, te da bi trebalo da pripazi na osećanja svoje supruge budući da je sa atraktivnom zadrugarkom davno prešao granicu, on ne mari za kritike, već je sa njom sve prisniji.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja je čak juče u razgovoru Neveni Savić priznao da mu se Mima sviđa, da mu prija da provodi vreme sa njom, kao i da je siguran u to da se on sviđa Mimi.

Pozvali smo Ljilju, Grujinu ženu, u nameri da čujemo kako ona komentariše novonastala zbivanja u "Zadruzi" i odnos svog supruga i atraktivne Mime. Po svemu sudeći, ona još uvek ima poverenje u svog supruga.

Nikola zna zbog koga je tamo, svaki njegov postupak je veoma promišljen. Trenutno je to moj jedini komentar na njegovo učestvovanje u rijaliti programu. Tata nam nedostaje, ali se trudimo da budemo dobro. Veliki pozdrav - bilo je sve što je Ljilja želela da kaže za Pink.rs, bar za sada.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Ljiljana Grujić

#Milana Mima Šarac

#Nikola Grujić