AKTUELNO

Au!

U toku emisije ''Pitanja gledalaca'' voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Dejana Dragojevića:

Ako hipotetički saznao da su ti stvari stigle od rođenog brata, da li bi bar malo omekšao stav prema njemu? - glasilo je pitanje.
Ne bih, ako jeste, revanširaću se kad izađem. Voleo bih da mogu da krenem stvarno od nule, gledaću da se izvuče iz svega mnogo jači. Hvala Bogu pa se ovde sve dešava, mislim da oslobađam sebe svih bolova. Jednom sam promenio pa mi se zabo nož u leđa i neću dozvoliti da mi se to ponovo radi. Treba mnogo vremena za to i neću dozvoliti da mi neko staje na put. Ja odavde izlazim sam i odbačen od svih - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja razumem da se Dejan oseća tako kao što i priča. Mislim da jeste poslao. Mi ukućani isto vršimo pritisak, dok on u svojoj glavi raščišćava sve. Mora on ovu stečenu situaciju da razbistri i mislim da je malo prerano i da smo napadni. Zahtevamo da nam odgovori na mnoga neka pitanja, koja u ovom trenutku prave samo kofuziju. Ja se sećam da su ga pogađale svađe na tu temu. Zaista pravimo preveliki pritisak i zaista ga razumem u svemu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam neki osećaj i znala sam da mu je David poslao. Smatram da posle svega žene dođu i prođu, majka je jedna. Jesu oni njega raočarali, to stoji, ali ja smatram da treba dosta vremena da prođe. To uopšte nije lako, pored svega što mu se izdešavalo. Ispada kao da je zaista odbačen, ali nije tako. Smatram da će jednog dana biti svi opet na okupu i da će Biljino srce da bude puno. Izrevoltiran je mnogo, ali su verovatno su taj odnos i razdor pravile žene, sa jedne strane ova sa druge strane Dalila. Oni su braća, to je jedna krv. Ja bih volela da braća budu braća ponovo, ja znam da je David slab na Dejana - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Manite me sve te priče i baljezganje. Ja stojim pri svome, ja sam to Davidu oprostio, on je ušao u rijaliti i nije mu se javio. On kao proliva suze ovde, pa ušao ovde i nema šta nije pričao. Nisu bili tu kad sam bio gladan, bolestan, korona...Šta sam ja, autobuska stanica? Nema non stop dolaska i odlaska. Mnoge stvari se dešavaju zbog njih a ne zbog mene. Moj život neka ograde. Ja sam se borio dok sam mogao. Izdala si me, ti u koju sam najviše verovao ovde, pa mi sad ovde nešto pričaš. Ne intresuje me ni jedan drugi odnos, samo moj primer. Ja sam sa ovom ženom planirao budućnost. Meni će da priča neko kao Beli, koji zavisi da li će tata da mu da 200 dinara. Ne intresuje me ako prolivaju sada suze, niste kad je trebalo. Niste bili tu kada mi je trebalo, ne trebate mi ni sada - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku teksta:

Autor: N.Žugić

#Dejan Dragojević