AKTUELNO

Drama bivših prijatelja!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mensuru Ajdarpašiću.

Imao si mnogo sukoba i posvađao sa većinom zadrugara, da li je moguće da ti je Tara najomraženija, jer nisi mogao da spavaš sa njom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

On se odmah nasmejao od uva do uva, kao da se već to desilo - istakla je Dalila.
Ne interesuje me šta misle ovi ljudi, pustite me da izlažem. Mislim da je gledaocima jasno, ovo je sigurno njen obožavalac. Ja imam mnoge sukobe ovde. Evo, sa Irmom, ali ona nema zlu dušu - govorio je Mensur.
Možda je bio s*ks kad je bilo "Samo nek se plaća" - dobacila je Dragojevićka, a Tara joj je zapretila da će komentarisati njene teme.
Ja osećam ljudsko zlo. Meni ne treba da se neko smeje u oči da bih ja to osetio. Ja sa Tarom nikad nisam bio. Mogu da nabrajam sve devojke sa kojima sa bio, ali ja nisam ta glava. Ne bih imao problem da kažem da jesam, to bi bila laž, nismo bili zajedno. Smatram da je devojka u "Zadruzi 3" bez ikakvog razloga išla, vređala mene, porodicu, mog brata je nazivala ubicom. Ja to ne zaboravljam. Miljana je svašta pričala, ali se izvinila. Bila je blaža, a Tara je brutalna i skače na svako moje pitanje. Ima potrebu da dokaže da sam ja najgori. Opravdano sam dao Tari lopticu. Ona mene ne ugrožava svojim izjavama. Ja na njene teme ne ustajem. Nemoj da mi priča da mi želi i misli dobro, želi mi najveće zlo, ali to perfidno radi. Malo po malo pokušava da me diskvalifikuje - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad ne bih poželela nekome diskvalifikaciju, ne želim mu to. Ja sam mu uvek govorila da mi je greška što sam mislila da mi je Tomović prijatelj. Sama sebi sam pokazala da sam bila budaletina jer sam branila budaletinu. Bog otac nije mogao da me spreči da ga tad branim. Mensuru sam se hiljadu puta izvinila. On mi je govorio: "Bilo, prošlo". Ja osećam da mi to nije zaboravio. A zašto ja imam doskočice, a na neke ne. Dalila, Dejan, Car je tema za koju nemam prava da komentarišem, jer sam napravila sr*nje prošle godine. Što se tiče Mensura, on mi je ultra iritantan, na stranu što mi je ovako zabavan. Iritiraju me njegove dramske pauze, imam želudačnu reakciju . Ja sam celom svetu iritatantna, što meni ne bi bio Mensur? Ali ga ne mrzim, ne želim mu diskvalifikaciju. Da mu na bilo koji način mislim loše, ne bih mu ukazala na neke stvari. Ja se stvarno kajem za neke stvari i dan danas pamtim kad sam Janjušu opsovala dete. Bila sam g*vno, bila sam ološ, ali sam se izvinila. Mensure, ideš mi na ganglije, praviš dramske pauze - zahuktala se Tara.
To su veštine govorništva, kraj i tačka. Ko to ne razume, šta da radim - istakao je Mensur.
Ja Mensuru nijednu ružnu reč nisam rekla za ovih 20 dana, a on je meni rekao da sam bolesnica, narkomanka, ljubavnica... Neka mi vrati za sve, ali neka skapira da ga ne mrzim - dodala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.