AKTUELNO

Haos pred kraj emisije!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mensuru Ajdarpašiću.

Zašto si povervao u Miličine laži u Caru? Namešta ti diskvalifikaciju

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, ja joj se nisam obratio. Mogla je da protumači tako. Ja sam prošao i nasmejao se. Mensuru smetaju iste stvari kao meni, ne bih to radio - poručio je Car.
Nisam kriva, neko se nasmehnuo, da nisam prenela, opet bih bila kriva - dodala je Milica.
Prenela mi je to i ja to pozdravljam, jer znam da Car hoće da me potkači. Ali preko Milice ne bi smeo - dodao je Mensur.
Ne koristim se ja time - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Jok, ženu si odvojio od muža, pa ne bi devojku od momka. Ali kod mene to ne može. Uglavnom. On se njoj ili nije njoj obratio, ona mi se zaklela, ja joj verujem. Caru sam odmah rekao da se ne igra tim stvarima. A slušajte ovu situaciju. Ja sam pre toga komentarisao Anđelu, ona je izjurila, posle se desila ova situacija. Ona peva... Vratila mi je možda - rekao je Mensur.
Šta pričaš to? - urlala je Milica.
I posle kroz garderober, sa toliko samopouzdanja. Rekao sam joj: "Devojčice, nemoj da se zanosiš". Da ne pomisli da je ona neka riba za kojom tragaju... Vidite koliko je slobodnih devojaka, što bi neko želeo za nju, osim ako neće da poremeti. I onda posle situacije sa Anđelom, rekao sam joj da se spusti, ona kao: "Prep*čka sam". Ja bih voleo da vidim klip, kao što je bio za Anu Korać i mene ono "Ninjo" u prolazu. Jer ona "Ninjo" ne zove nikoga - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.