AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Dalila Dragojević dobila je reč kako bi prokomentarisala odnos Mc Aleks i Jovane Tomić Matore:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja uopšte ne smatram da je ona zbunjena. Sećam se kad je bilo to sa Peletom, prokomentarisala sam da je on guši, ona se maksimalno povukla iz toga. Ona kad je osetila da je Matora guši, na neki drugi način, ona je zamenila mesta sa Luksom. Ona je mislila da će postati zvezda, ali ustvari su tema samo njene laži i obmane - rekla je Dalila.
Ti i ja nismo nikad pričale. Ja sam sebe uhvatila u razmišljanju da li je moguće da osećam nešto, na kojoj sam strani? Nemam ja problem sa porodicom, nego ja ne mogu - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj meni te priče. Ti mene zoveš da se češkamo i ovo i ono, nemoj meni da prodaješ te priče. Nemoj se prati od mene, kao ne mogu, pa šta sam ja gubava? Nećeš, e odlično...Kako da se ne iznerviram, kad mi ispod pokrivača kaže da budem strpljiva - drala se Matora.
Ja sam rekla Mc Aleks da vodi računa - rekla je Sandra.
Kad smo pričali kod Hotela, rekla sam joj da ne mogu da joj pružim ono što traži. Pustila sam da vidimo gde smo. Ja ti ne mogu pružiti ono što očekuješ. Ja sam sebi dozvolila neke stavri, ne perem se ja uopšte, ti to sama pominješ - rekla je Mc Aleks.

Nakon što je Mc Aleks završila, Miki Đuričić je ustao i prokomentarisao:

Pričamo u staru o glupostima...Muško ženski odnos ne može da funkcioniše, ako je samo jedna strana zaljubljena. Ja sam njoj rekao da od toga nema hleba, a Aleks sam rekao sto puta, ali mi nikad nije dala konkretan odgovor. Od starta, ako ti nek oizjavi ljubav, i ti to ne možeš da podneseš, nema pipkanja i ostalo. Mnogo je gore da kažeš da ti nije prijalo, pa šta si dopuštala. Veći si džukac da ništa ne osećaš a ćutiš - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam došla u situaciju da sa 36 godina, razmišljam da li sam bisek**alna ili strejt - ubacila se Mc Aleks.
Koliko god da je Aleks kriva, Matora je duplo kriva - ubacio se i Janjuš.

Bane Čolak, kao dugogodišnji prijatelj Jovane Tomić Matore, javio se za reč, pa je prokomentarisao aktuelnu situaciju između Mc Aleks i njegove prijateljice Matore:

Smatrma da kad imaš nešto da kažeš, ti se javi, a ne po svaku cenu da pričaš svašta. Ja sam rekao isto to i Matoroj. Moje mišljenje je da je Aleks koristila Matoru, da bi opstala ovde. Šta god da Matora uradi, to se komentariše. Smatram da to u utorak kad su se poljubile, ona se probudila i skontala da je to prevazišlo granicu da se igra, sanjala je mamu, pa je od tog osećaja morala da stavi tačku sa Matorom. Te odnose sa Matorom koje je imala, pa znala je da će pokušati da je poljubi. Odjednom je shvatila da neće, pa je i normalno da se shvati da je fejk - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je neko ko je gledao sve sezone. Ona dolazi ovde i ne zna šta da kaže, zbuni se, a za stolom je nema. Matora je sve branila to što joj ona priča ispod pokrivača, drugo kaže za stolom, pa je još gleda u oči i laže je - rekao je Čolak.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Žugić