AKTUELNO

Čašica, dve, a onda... Evo kako se ponašaju!

Vesna i Đole Đogani zablistali su prošle noći na jednom gradskom događaju, gde su okupljenim novinarima otvorili dušu i priznali da vole ponekad da popiju, ali da ne konzumiraju alkoholna pića često, te se ne mogu "pohvaliti" anegdotama uzrokovanim alkoholnim stanjem.

- Ne, ja sam sportista, ja nemam taj običaj, čak ni da konzumiram alkohol. To su baš retke, retke prilike - kaže Vesna, posle koje se oglasio i Đole:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nikakav muškarac, nikad se nisam napio pa da ne znam za sebe, ako su muškarci oni pravi koji piju, pa ne znaju za sebe! Ja se napijem, bude mi mnogo lepo i samo se smejem! Lepo mi se vrti i uživam, ako je to to - kaže Đole.

Na pitanje koliko je korona uticala na njih i njihov posao, Vesna kaže:

- Pametno smo se stišali, disciplinovali i rekli - hajde sada da izvučemo najlepše što možemo. Nigde ne žurimo, neće nastupi da pobegnu. Ovo vreme sam iskoristila za neke dobre podloge, da pripremim dobar materijal, dobre pesme, da budem kreativna. Znam da ću jednog dana imati velike hitove, najveće pesme, da ću najveću halu u Beogradu da napunim više puta... Samo me snimajte!

Autor: D.T.

#Vesna Đogani

#Đole Đogani