AKTUELNO

Ne može da veruje da se o tome priča u rijalitiju!

U sinoćnoj emisiji ''Pitanja novinara'', predstavnica sedme sile podigla je Milicu Veselinović, pa je na osnovu svojih saznanja upitala za prepiske sa bivšim dečkom Tare Simov, reperom Nenadom Aleksićem Ša. Podsećanja radi, Milica je priznala da se prethodno dopisivala sa ljutitim rivalom svog sadašnjeg dečka Mensura Ajdarpašića, Vladimirom Tomovićem.

Kaži nam nešto više o dopisivanju tebe i Nenada Aleksića Ša - pitala ju je novinarka.
Ja tvrdim da nikada u životu sa njim nisam pisala i da te prepiske ne postoje. Nikada ga nisam pratila na Instagramu, želim da vidim te prepiske - odgovorila je Milica.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ; SKOJIĆ; ANIKOLIĆ

Kontaktirali smo Nenada Aleksića Ša, kako bi dobili preciznije informacije o celokupnom dešavanju , tj. da proverimo da li je to zaista istina ili je, pak, reč o dezinformaciji. Kada je reč o dopisivanju sa maloletnom zadrugarkom, Ša je imao da kaže:

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad u životu sa tom devojčicom nisam niti jedno slovo razmenio, niti se poznajemo, ne znam odakle potiče ta priča, samo mogu da kažem da je to ogromna laž - rekao je Ša.

Nismo mogli da propustimo, a da ga ne upitamo kako komentariše to što je Tara tom prilikom ustala i rekla kako, takođe, ne veruje da te prepiske postoje i da Ša, kako ona kaže, ne laže što se tiče takvih stvari, na šta je on imao da doda:

Foto: Pink.rs, Privatna Arhiva/Stefan Sokolovski

Drago mi je što zna da to nije moj fazon i da ne lažem, a za novi okršaj sa Mensurom nisam znao, znam samo da to traje već par dana, a šta je glavni razlog stvarno ne znam, ali se vidi očigledna netrpeljivost - dodao je Ša.

Za sam kraj smo ga upitali, kako komentariše odnos Tare i Mateje Matijevića u prethodnih nekoliko dana, na šta je imao da istakne samo jedno:

To ne bih komentarisao - zaključio je Ša za portal Pink.rs.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: N.Žugić

#Nenad Aleksić Ša

#Zadruga