AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Atraktivna voditeljka ''Premijera Vikend specijala'', Bojana Lazić u jednom prestoničkom tžnom centru našla se sa najpopularnijim izvođačem mlađe generacije, Mihajlom Veruovićem Vojažem, koji je progovorio o brojnim aktulenostima, uzirima, životu u Francuskoj, ali i emotivnom statusu.

Foto: TV Pink Printscreen

Uskoro odlazi na američku turneju:

Uskoro mi se bliži ta američka turneja, radujem se tome, većina koncerata je već rasprodata i radujem se tome. Mnogo puta sam gubio, nemam problem sa porazom, nekad se i radujem gubitku, mora još mnogo da se radi - priča Vojaž.

Sa domaće muzičke scene posebno ceni Stefana Đurića Rastu, a evo i zašto:

Rasta je stavrno Don ovog novog pravca, on je doneo taj muzički pravac i nama mlađima omogućio da možemo da radimo to što radimo. Preambiciozna sam osoba, imam mnogo internacionalnih saradnji sa velikim imenima i drago mi je što su ljudi to prepoznali - dodaje Mihajlo.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo se i na svoj život u Francuskoj:

Razumem francuski jezik, zaboravio sam ga kada sam se vratio u Srbiju. Ne bih se vratio u Francusku, ja sam tamo otišao sa porodicom jer sam morao, zajedno sa mojom porodicom. Voleo bih da mi je ostala u lepom sećanju, ali ipak nije - otkriva mladi izvođač.

Za kraj intervjua, progovorio je o svom emotivnom statusu, o kom te toliko priča i piše:

Nemam vremena za to. Malo je sebično da ulazim u neki odnos, a da ne mogu da se posvetim osobi koliko je potrebno - zaključio je Vojaž.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.