AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija Izbacivanje, gosti u studiju i publika imali su prile da pogledaju video odnosa ljubavnog trougla Dejana i Dalile Dragojević sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke od ovih momenata, ne znam kako uspevate da gledate. Mnogo togaitekako deluje ružno. Vratimo se na to, živeli su kod njenog oca, pričalo se da niste dozvolili da se sagradi sprat na vašoj kući? - pitala je voditeljka.
Nisam htela to, jer sam mislila da nije pametno, to je porodična kuća, imam i sestru koja živi u inostranstvu i koja dolazi povremeno. Smatrala sam da nije pametno, što se sada vidimo ispostavilo kao tačno. Nisam želela da gledam sve to, sav taj odnos, razmišljala sam unapred. Kasnije su iznajmili stan, živeli u Beogradu, dok im njen otac nije dao taj plac. U trenutku kada sam rekla da se ne slažem sa njenim mišljenjem dobila sam poruku da mogu da zaboravim na sina - govorila je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da je pozovem tada, ali sam bila blokirana već. Nikad mi neće biti jasan razlog šta sam ja to konkretno uradila da oni prekinu svaki konktakt. Videli smo manipulacije, da se dopisivao sa Tijanom Ajfon, da je on nju kao nervirao, ali sam sigurna da već da većina ljudi vidi sve, i kakav je Dejan i kakvi su to odnosi - navela je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga