AKTUELNO

Bio je surovo iskren!

Mateja Matijević jedan je od glavnih i najvećih zavodnika pete sezone "Zadruge", pa se često nalazi u društvu žena. Najpre je bio u vezi sa Anđelom Đuričić, sa kojom je ubrzo raskinuo, a onda je u Belu kuću ušla njegova prethodna devojka, Tara Simov, koja ne krije da ga nikada nije prebolela. Iako su svi očekivali da će doći do pomirenja, Mateja se trenutno posvetio trećoj devojci - Sanji Grujić, koja će zapala za oko mnogima.

Iako Tara ističe da ne vidi bivšeg u vezi sa devojkom poput Sanje, portal Pink.rs je stupio u kontakt sa Filipom Reljićem, koji poznaje Mateju bolje od svih zadrugara, a njemu izbor Matijevića nije bio iznenađujuć:

Foto: Pink.rs

Mateja je ušao kao slobodan momak i može da radi šta hoće. Sanja je lepa devojka, nije ružna, a iz kakve kuće dolazi, to ćemo tek videti. U svakom slučaju, on je tamo da se zabavi, uradi nešto pametno za sebe, a s obzirom da je slobodan, zašto se ne bi muvao sa devojkama? - prokomentarisao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se osvrnuo na Matejine žestoke svađe sa Anđelom:

Nije ni čudno što mu se smučila Anđela, konstantno joj nešto fali, konstantno ima neki komentar, baca rovce, nikada joj ništa nije dobro. A realno, nikakvu priču ona nema, osim Mateje, pa mora da se uhvati za nešto. Niko ne želi da ima namćora pored sebe, to je činjenica - objasnio je Reljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe je Tara prisutna u svemu, kojoj nije prijatno posmatrati Mateju u društvu bilo koje devojke, jer njeno srce i dalje njemu pripada, a odnos ovih bivših partnera mnogima je i dalje misterija:

Iskreno, tu više ni sam ne znam šta da mislim. Jer vidim da su se pomirili i izgladili odnose, nakon svega što je ona pričala. Iako je svašta govorila o njemu, ja iskreno mislim da ona njega i dalje voli. Razumem da joj nije prijatno da ga gleda sa drugim devojkama, ali neka bude pametnija i sledeći put neka malo drži jezik za zubima, možda će imati više sreće u ljubavi - završio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. Ivanović

#Zadruga