AKTUELNO

Progovorili o svemu što ih muči!

U toku je radio-emisija "Amnezija", Bane Čolak i Mateja Matijević pozvali su Dalilu Dragojević da se pridruži u studiju i bude njihov gost. Filip Car nije hteo da pusti svoju devojku samu, te je došao sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Po Mikijevom mišljenju Dalila je Mira Furlan - rekao je Čolak.
Jel lepa? Ako je lepa, onda hvala puno - prokomentarisala je Dalaila.
Da li misliš da ćeš u ovom odnosu biti potpuno svoja i za crnim stolom kao i van njega? - glasilo je Franovo pitanje.
Dobar dan. Kroz ovo pitanje Fran je želeo da mi da inpute da ja nisam svoja za crnim stolom. Smatram da mogu biti svoja, on meni dozvoljava konflikte, ali samo kada imam razlog za to. Nije za to da provociram nekoga ako me nije dirao, ali ako neko krene na mene da će me uvek braniti. Ljutio se jer sam mu se smejala dok je on pričao o nama sve najlepše, izvinila sam se za to. Za one reči koje je izgovorio se on meni izvinio, ne može ni sam sebi to da oprosti. Smatram da sam pogrešila i ono za Mikija, nisam to trebala da kažem tako nešto. Ali i on je svestan kakva sam ja. On je mene na neki način povredio pa sam ja htela da mu se odužim kroz budžet, ali sam malo preterala. Miki je neko sa kim sam ja provodila mnogo vremena, praštam sve i ne uzimam za zlo. Ako ćemo realno, mene je čak Filip više uvredio nego on. Nisam još načisto sama sa sobom i onda ne mogu da se ne posvađam sa nekim. Car me savetuje da ako ustanem da pričam argumentovano, ali zhnate kako to ide kada krene neka rasprava,pa vređanje pa ubacivanja i onda se ja izgubim - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada u životu ne bih Filipa namestila na fizički kontakt, iako to mnogo govore. Nisam takva osoba, ninkada ne bih dozvolila da ima neki fizički obračun zbog mene. Da se desi neka glupost i da recimo on napravi nešto dok ja nisam tu i da bude diskvalifikovan, ja bih odmah izašla sa njim, bez problema - nastavila je.
Kako komentarišeš Dejanovo izlaganje o tebi, koje se ispostavilo kao tačno? Prvo češ biti srećna a onda češ mnogo plakati? - pitao je Bane.
Dejan mene dobro poznaje i svestan je kakva sam ja. Uvek sam govorila dakad se mnogo smejem taj dan na kraju završim u suzama, takva sam. Eto napravila sam tu glupost, ali sam shvatila grešku - odgovorila je.
Kada vidiš Dejana u nekom prisnom odnosu i kada si sinoć recimo videla da je plesao sa Marijanom i Nevenom, šta osečaš u sebi? Da li ti je lakše kada vidiš da mu je lakše i da je krenuo dalje? - pitao je Čolak.
Nisam mnogo videla, jedino kada je bio na šanku. Ali svakako da je bolje za njega da se opusti, naravno da mi je drago. Sve što čini srećnim neka radi, samo da nemamo neke niskobudžetne svađe koje su mnogi imali. Uvek sam govorila da treba da skloni fokus sa mene i posveti se sebi. Volela bih da ima neku vezu ili kombinaciju, da uživa. Što se tiče papira za razvod, pogrešila sam, mene je Filip posavetovao da to ne radim. On je meni ne samo partner nego i savetnik, mnogo i pomađe ovde - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U ponedeljak, govorio si joj da je ku*va, kako sada gledaš na to? - pitao je Bane.
Želim da se izvinim mojoj porodici i njenoj, preterao sam. Ali bio sam besan jako i smetalo mi je sve ono za Mikija što je rekla. Ja sam njega zavoleo baš mnogo, onoliko koliko neko može da se zavoli u rijalitiju. Nekada on kaže da vidi sebe u meni i imamo jako lep odnos. Mislim da to treba da se poštuje, eto to me je povredilo. Meni je užas da devojka traži da se momak skloni od svojih prijatelja, može mi dati savet ali da me sklanja ne. Mislim da je to jako ružno, čak ni sam sebi to ne bi dozvolio i ne bih je odvajao ni od koga. Krivo mi je zboog svega što se desilo. Baš sam bio u nervozi, a ona mi je još dala gasa. Pričao sam iskreno o svemu, trudio sam se onako lud i nervozan da svima iskreno nešto objasnim o nama i našem odnosu i ona se smejala. To me je dokrajčilo, jer ona jedina ovde može da me izludi totalno da čak i odem odavde. Verujem da se to više nikada neće dogoditi - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku:

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga