AKTUELNO

Rođaka Verice Rakočević, poznata glumica prokomentarisala je Veljkovu fotografiju na društvenoj mreži.

Poznati bračni par Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u poslednje dve nedelje bili su u žiži medijskog interesovanja iz nekoliko razoga - zbog Veljkovog pojavljivanja u suknji na jednom događaju, potom zbog okršaja sa modnom blogerkom Zoranom Jovanović baš zbog pomenute suknje, a onda i zbog Veričine fotografije u bikiniju u 69. godini.

Međutim, nijedno od njih dvoje nimalo se nije potreslo oko svega navedenog, već uživaju u čarima leta, a Veljko je sa pratiocima i podelio neke fotografije.

Na jednoj, on na bazenu uživa sa suprugom Veričine ćerke Elene, Jugoslavom Karićem. Ipak, druga fotografija privukla je mnogo veću pažnju.

Razlog je taj što ju je prokomentarisala Sloboda Mićalović, koja je ispod Veljkove fotografije napisala: "Lepi moj tetak".

Veljko joj je odgovorio sa: "Ljubi tetak", čime su oboje stali na kraj nagađanjima da Veričina rodbina nije prihvatila Veljka.

Foto: Tanjug

Poznato je da je Verica Rakočević tetka Slobode Mićalović, a glumica je sada dokazala da je sa njom i njenim suprugom u sjajnim odnosima!

Autor: Pink.rs

#Sloboda Mićalović

#Veljko Kuzmančević

#Verica Rakočević

'